Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a második terhességem nem...

Ha a második terhességem nem ugyanolyan mint az első, akkor más nemű lesz a babám?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy az elsővel semmi bajom nem volt, jól voltam és lány lett. Most meg alig élek, csak hányok, alszok. Szeretnék kisfiút. Lehet azért mert viselem most ezt jól mert fiu lesz? Vagy ez nem jelent semmit hogy a két terhesség nem egyforma.
2017. okt. 7. 12:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem kisfiam van, sosem voltam rosszul vele. Most csak most teszteltem még pozitivat igy nagyon az elején vagyok, nem tudok még nyilatkozni, de nem hiszem hogy összefügg. Viszont nagyon érdekel miért lehet ennyire különböző akkor egy nő több terhessége.
2017. okt. 8. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!