Nagyon aggódom lehet nagy baj?
Figyelt kérdés
4 napja hogy bal oldali vese-tájéki fájdalmaim vannak (ami pihenésre mulik) 2 napja voltam vizeletet adni laborba ma lett meg az eredmény amit holnap viszek a dokimnak és ezek álnak benne
KVAL.FEHÉRJE:H.OP.
VÖRÖSVÉRTEST:1/HPF
BAKTÉRIUM:POZITIV+
És olvastam hogyha baktérium van a szervezetbe akkor szepszist kaphatok
és mivel nekem alacsony a hőm 35,6 ezért nagyon félek hogy baj van
2017. okt. 5. 20:47
1/7 anonim válasza:
Én most voltam, nekem baktériumra "kevés" jött ki, tőzegáfonyateát iszom rá. Valszinű antibiotikumot ír, de ne halogasd holnap mindenképpen mutasd meg orvosnak
2/7 A kérdező kommentje:
De szerinted lehet hogy szepszis miatt alacsony a hőm? SAJNA ELÉG HIPOCHONDER VAGYOK
2017. okt. 5. 21:34
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg húgyúti fertőzésed van. Kapsz rá antibiotikumot.
4/7 anonim válasza:
Nincs szepszised, az egy nagyon súlyos állapot. Biztos nem írogatnál most.
A vizeleted sem annyira vészesen rossz, persze valószínű kapsz rá gyógyszert.
5/7 anonim válasza:
Ne mérgesd a hőd, én is ezt tettem olyan húsz évvel ezelőtt, aztán mégis itt vagyok. Átérzem milyen hipochondernek lenni. Nyugi, semmi nagy bajod nincs, ma megnézi orvos az eredményeidet. Ő az orvos, megoldja ezt a problémát.
6/7 anonim válasza:
Ne haragudj,de te vagy aki pár napja írt ki kérdést ? Aki félt,hogy meghal?
7/7 anonim válasza:
Én is nagyon paŕás vagyok. Ha csak belenyilal a nyakamba egy ideg már várom az agyvérzést...tudom milyen de hidd el semmi komoly. Hugyúti fertőzés lehet. Nekem is volt. Vér,genny,fehérje a vizeletben. Antibiotikum és kutya bajod. Nyugi. Orvos kell neked nem mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!