Terhesen revalid sampont és balzsamot lehet használni?
aki nem tud normálisan válaszolni az ha kérhetem ne tegye.....köszönöm
abból gondoltam mivel olvastam pár helyen hogy nem ajánlatos....de köszike
Minden relatív.
Van, aki nem szexel, pedig nincs tiltva, mert jaj, ott a baba feje és nem akarja homlokon "pöckölgetni".
Van, aki nem mer hajat festeni, mert az 50 évvel ezelőtti brutál vegyianyag összetételtől fél, amiről már rég szó sincs.
És persze olyan is van, aki le se szarja a gyerekére valóban káros dolgokat is, és végig dohányzik, iszik, akár drogozik...
Egyik véglet sem jó, hiszen ha egy orgazmustól vagy egy hajfestéstől baj lenne, akkor amúgy is lett volna, mert nem volt elég erős a baba, de nyilván direktben ártani sem jó neki.
Szerintem az arany középút a nyerő, tehát szexeljünk óvatosabban, fessünk hajat ritkábban, hagyjuk el a káros szenvedélyeket, de ne olyan áron, hogy szenvedjünk miatta.
Egy sampon+balzsam kombótól szerintem semmi bajotok nem lesz, én minden régi kozmetikumomat használom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!