Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+1hét terhesen lehet már...

6+1hét terhesen lehet már szívhang az uh-n?

Figyelt kérdés
Hétfőn kezdem a 7.hetet, megyek uh-ra, de izgulok h làtunk e màr valamit . Kinek mikor volt szìvhang?
2017. okt. 4. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
6hét + 5 nap. De a biztos a betöltött 7. hét
2017. okt. 4. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Elvileg lehet, ha tenyleg akkor fogant, ahogy a nagykonyvben meg van irva. Tehat 14. ciklusnapon. De ez ugye eleg relativ, sok nonek hosszabb a ciklusa, vagy kesobb van peteeres.

Nekem pl egyik gyerekkel 5 het 6 naposan latszott a szivmukodes, de picivel nagyobbnak is tunt (kb 3-4 nap pluszt mondott az orvos).

2017. okt. 4. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 6+2-nél volt szívhang.
2017. okt. 4. 15:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szuper lenne ha hallhatnám de tudom hogy lehetséges hogy még nem fogom. A válaszok alapján azért van remény
2017. okt. 4. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Én ma voltam 6+1 hetesen és már szépen vert a szíve a 2 mm-es babámnak.
2017. okt. 5. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Én ma megyek.

6+4hetesen.

nagyon izgulok.

2017. okt. 9. 15:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Megvolt az ultrahang. 5hét 5naposnak látják ,nem volt még szívhang. 1hét múlva újra megyek. Petezsák és szikhólyag látható
2017. okt. 9. 21:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Neked kedves utolsó válaszoló?mi volt ma?
2017. okt. 9. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Nos én sztk-ba mentem, de nem voltak hajlandóak UH-t csinálni. Csak kézzel vizsgált meg és adott beutalót jövőhét csütörtökre UH-ra. Mert még kicsi terhesség.

Én meg csak néztem, hogy mi van? Ez komoly???

Ketten rendeltek és átmentem a másikhoz. Ott kiharcoltam, jófejségből megnézte. (Kiderült, hogy a másik doki nem is tud UH-t csinálni)

Szóval csak annyit tudok, hogy ott van, jó helyen van.

Szívhangot nem mondott, majd a jövőhetin lesz.

Bár szerintem már most is kellett volna lennie.

2017. okt. 10. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!