Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell elkezdeni a hasam...

Mikor kell elkezdeni a hasam kenegeteset?

Figyelt kérdés
terhessegi csikok miatt.most 7hetes vagyok
2008. okt. 21. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Minnél előbb! De az sem biztosíték! Én a combom,csípőm , hasam is kenem az elejétől,mégis csíkos lett

25 hetes kismama

2008. okt. 21. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:
de amig nem nö a hasam addig nem fölösleges?
2008. okt. 21. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kezd el minnel hamarabb.Nekem azt mondtak hogy lehet 3 szor egy nap.De ez bortipustol fugg sajnos.
2008. okt. 21. 16:22
 4/7 A kérdező kommentje:
hät en szerintem eleg szakados vagyok...meg most is lätszanak a cicieimen a növesi csikok...akkor elkezdem a kenegetest!köszi a tanäcsot!
2008. okt. 21. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb, annál jobb. Én akkor kezdtem el, mikor nőni kezdett a pocak, vagyis a 17. héten, és eddig szerencsére egy csíkom sincs.
2008. okt. 21. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztosan nem árt, ha kened, főleg ha már vannak rajtad csíkok. Én lusta voltam kenni, talán 5-6 szor kentem, és nincs rajtam egy csík sem, sem a hasamon, sem a mellemen. Pedig hajlamom van rá, mert a combomon már volt a terhesség előtt is. Alkati kérdés szerintem, de ha kened, abból baj nem lehet.

35 hetes kismama

2008. okt. 22. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Kenegetheted amennyit akarod, ha lenni akar lesz csík, ha nem akar nem lesz.De szerintem a legjobb megelozés a sok folyadék bevitel. 32 hetes vagyok és semmi gondom, pedig lusta vagyok kenegetni ( naponta egyszer is nem még 3-szor), de vizet azt sokat iszom, még ha kicsit dagad is a kezem.
2008. okt. 23. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!