A vérnyomásom 80/50 alacsony, mit csináljak hogy normális legyen?
Szia. És okoz valami kellemetlenséget? Mert ha így is jól érzed magad, akkor semmit nem kell csinálnod. Nekem is alacsony a vérnyomásom, de nekem soha nem volt ebből bajom.
Esetleg ihatsz kávét, bár ezzel nem mindenki fog egyetérteni.
Üdv, 3 hónapos kislány anyukája
Ha nem mondták,hogy gond,akkor nem az ..nekem is ilyen körüli szokott lenni..ha nem kell szedned gyógyszert nyugodtan ihatsz kávét is, zöld teát leginkább..abban sok tein van..ezzel elkerülhető a fáradság..a babának nem lesz baja az alacsony vérnyomásod miatt.
Ha véletlenül verapamil tablettát kapnál, mert én kaptam , szólj a dokidnak,hogy vegye figyelembe a vérnyomásodat,mert azt 90 alatt nem szabad szedni,mert vérnyomássökkentő.
Szia illetve sziasztok!!!én épp ezt akartam most kérdezni tölletek,de a kérdező kismama megelőzött :-)
én "csak"14hetes vok,de nekem mindigis 80-90/50-68 pulzus 40-60 közt szokott ingadozni...a védőnő mikor mérte kérdezte jolérzem magam,mondtam mindig ennyi szokott lenni,erre ö ohh,akkor igyak reggelente tejes kv-t, és ennyi.....énis aggodom picit,hogy ennyire alacsony,és semmit nemjavasolnak rá nekem ez furi....1nél több kv-t meg nemakarok inni,az nekem elég reggel,de attol délután ugyanolyan alacsony,s ezzel csak kéne valamit kezdeni......s milesz majd még késöbbiekben,ha pl annyi hetes leszek mint TE?????vagy akkor iktassuk be a phár vörösbort.....bizti nemárt??
Üdv 14heteske
Napi 1-2 pohár nem erős kávé.
De ha a dokidat ez nem zavarja, panaszod nincs, akkor ne foglalkozz vele. Az alacsony vérnyomás jobb, mint a magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!