5hetes terhességnél ovu szerű méhnyaknyák mire utal?
Figyelt kérdés
Pár napja teszteltem pozitívat. Ma reggel fájdolgál a hasam és szúrt a jobb petefészkem, valamint olyan nyákkal találkoztam a wécé papíron amilyennel az ovulációkor szoktam. Mit jelenthet? Jót?Rosszat? Semmit?2017. szept. 26. 11:50
1/2 anonim válasza:
Terhesség alatt teljesen normális a bővebb folyás, akár a nyákos is. Hol vízesebb hol sűrűbb.
Én gyakorlatilag 30. hétig csak tisztasági betéttel tudtam létezni.
Egy a lényeg, ne legyen sárga és ne legyen bűzös, mert azzal azonnal doki fertőzés miatt, de akkor sem kell pánikolni, ha nem vár az ember heteket akkor egyből kezelve van és nem lesz semmi gond.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2017. szept. 26. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!