Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még akinek teljesen...

Van még akinek teljesen véletlenszerűen mozog a babája? (31. hét)

Figyelt kérdés

A védőnő szerint a babának már be kellett állni egy alvás-ébrenlét ciklusra, ezért mindennap ugyanakkor kell neki mozogni, és ha ebben a ritmusban változást tapasztalok, akkor forduljak orvoshoz. Na most én semmiféle ritmust, megidőpontokat nem tudtam felfedezni. Hol iszonyúan beindul, hol épp csak motoszkál, hol -gondolom alszik- de ezt nem időre. Egyébként mindennap többször érzek mindenfélét. Na de, hogy időre? Meg ugyanakkor meg stb. Hát azt nem. Most ez valami rendellenes dolog? Én nem tudom elképzelni, hogy ezzel baj lenne, mert én se tök ugyanazt csinálom mindennap, nyilván attól is függ, hogy a baba mit csinál, hogy az én mozgásom, beszédem, csörömpölésem stb. össze-vissza változik. De szerinte meg kell lenni egy napirendnek már a babánál. Egyrészt nem hiszem el, de másrészt meg idegesít, hogy most akkor ez komoly és az enyémnél miért nincs? Végül is hallottam már mástól is, hogy este tízkor mindig mozog.

Most akkor az enyém normális vagy sem?

2017. szept. 25. 11:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj istenem..a védőnőd idióta... Amúgy tényleg van napirendjük, de ne úgy képzeljétek el, hogy egész napra. Csak egy egy megfigyelhető időpont az se órára pontosan inkább napszakra.

Pl, reggel délután vagy este aktívabb, ez pedig bizony elég rendszeres dolog :) De nem időpontokat kell nézni.

Nálam is csak ennyi volt... reggel aludt , majd kb kaja körül felkelt... ez változó volt.. hol 7óra hol 10 óra.. Utána délutánig nem éreztem majd délután kicsit aktívkodott, utána megint szunya és csak akkor kelt fel, mikor lefeküdtem aludni. De ez mindig megvolt... sőt az, hogy éppen mennyit van fönt vagy mennyit mozog is különböző... lehet, hogy 1 órán keresztül pörög, de lehet, hogy csak 10 percet érzed.

Szóval nekik a napirend maximum egy két alkalom ami mindig előfordul és megfigyelhető. És csak ritkán egy egy nap van változás, pl egész nap alszik.

De a védőnőd akkor is hülye... ilyennel terhelni a kismamát, meg frászt hozni rá... Semmi baja a babádnak :D

Nyilván annyit már megfigyeltél, hogy mikor aktívabb délelőtt délután vagy éjjel... na az már neki napirend :D

Jó egészséget!

2017. szept. 25. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!