Volt aki vizesedett es nem tartotta a sotlan dietat?
Lett valami kovetkezmenye?
Tengeri sot lehet hasznalni a szokasos mennyiseg felet/negyedet? Labat polcolni tudom, hogy kell. Hazi munkat mennyire lehet vegezni?
Nem is hallottam olyanról, hogy sótlan diéta :D
Szóval én sem diétáztam. Egészen a szülésig vizesedtem, addig lábat fent tartva voltam ahol csak tudtam. 36. Hétig dolgoztam, ott is polcoltam a lábam vagy törökülésben ültem. Sétálni igyekeztem keveset sétálni, inkább többször szálltam át busszal, hogy többet üljek.
Szülés után pár nappal már vékony volt a lábfejem és semmi maradandó károsodás nem ért sehol a vizesedés miatt.
Én is nagyon vizesedtem, védőnő annyit mondott, hogy figyeljek a sófogyasztásra (nem azt, hogy :"ne egyél sót", ha azt mondja nem ettem volna...) tény, hogy jó sok víz volt rajtam, de nem volt különösebben semmi probléma. néha feltűnt, hogy nincs bokám :D akkor felpolcoltam a lábam, igyekeztem nem túl sokat állni.
szülés után hétről hétre lement rólam a víz. (persze mértem a vérnyomásomat, hogy minden rendben van.e)
szerintem ha tudsz, egyél kevesebb sót és igyál sok sok folyadékot!!
szerintem lehet házimunkát végezni, de ne erőltesd túl magad, tarts gyakran pihenőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!