Mitől híztam sokat az elmúlt pár hét alatt? Vizesednék? Attól lennének fájdalmaim is? 23 hkm
Szerintem a hízás nem meglepő, mert nekem a 20. hétig semmi nem volt, aztán gyorsan feljött két kiló. Sokszor ebben az időszakban gyarapodik a baba is a legjobban.
A zsibbadásról nem tudok mit mondani, de ha sokat fáj valamid, akkor jelezd az orvosnak.
köszi. én eddig egyenletesen híztam, 12 hét alatt 4 kilót.
a dokinak mondogatom már 16hgetes óta, azt mondta ha súlyosbodna akkor neurológia. ám tudom mivel kismami vagyok sokat ők sem tehetnek értem. iszonyat, nem tudok aludni mert elzsibbad a kezem, érzéketlen lesz. ráadásul még dolgozom, rá vagyok kényszerülne, így nagy érvégés lenne ha már táppénzre kellene mennem, de úgy látom nem valami jó vár rám! .-( totál el vagyok keseredve! :-((
Szia!
Szerintem ugyanaz vár rád, ami rám is.
Nekem is ugyanúgy a 17. hét környékén kezdődött a kézzsibbadás és a vizesedés is. Eleinte csak éjjel zsibbadt, aztán már napközben is, később éjjel már arra ébredtem, hogy vállig sajog mindkét karom. Végig nagyon egészségesen étkeztem, onnantól meg pláne, figyeltem a sóbevitelre is, de nem szűnt meg a dagadás-zsibbadás. Most a 38. hétben vagyok és nagyon vizes vagyok, 20 kilóval nehezebb, mint a teherbeesés előtt. És mostanra már a legkisebb bajom a kézzsibbadás, hozzászoktam!
A lényeg az, hogy a vérnyomásodat ellenőriztesd rendszeresen!
köszönöm hogy írtál. akkor azt hiszem ugyanazt élted át mait énmost kezdek átélni. iszonyat ez az egész,tegnap vettem két homeós bogyót, attól várok egy pici javulást.
könnyű szülést neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!