Ti természetesnek veszitek azt, hogy babátok lesz? Csak szerintem elképesztően különleges dolog ez?
Figyelt kérdés
Pár hét múlva megszületik a kislányunk. Egyszerűen szinte fel se tudom fogni, hogy nemsokára a karomba tarthatom, megpuszilhatom, hihetetlen, álomszerű az egész. A környezetemben sok baba született már, de mint ahogy írtam is a kérdésemben, mindenki természetesnek vette. Első próbálkozásra összejött, szóval arra sem lehet fogni, hogy nagyon sokáig vártunk rá és emiatt érezném ezt. Nem tudom, lehet én "dramatizálom" túl a dolgot?2017. szept. 17. 00:21
11/14 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló. Azt nem neked szánták, a 2. válaszoló irt 4.-nek, arra reagáltak, csak az a válasz eltűnt, így te lettél a 4. :)
Köszönöm a válaszokat. Volt közöttük egy-kettő, aki tényleg eltalálta azt, amit én is érzek és örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel :)
2017. szept. 17. 10:06
12/14 anonim válasza:
Kb. egy évvel járok előtted ebben. Emlékszem, mit éreztem tavaly ilyenkor, nekem is furcsa és hihetetlen volt, ugyanakkor valahogy természetes. Lehet, hogy pont azért, mert hamar terhes maradtam én is. Amikor megszületett, sokáig fel sem tudtam fogni, hogy van egy babám (amellett, hogy rendesen elláttam, szeretgettem, minden). Az első év is olyan hamar elrepült, mégis mintha mindig velünk lett volna, olyan természetes, hogy itt van.
13/14 anonim válasza:
4- es az elobb nem te voltal a 4 es hanem egy kotozkodo gyerektelen, jelentettema moderatornak, igy lettel te a 4- es :)
14/14 anonim válasza:
4-es bocsi!!! En is a kettesbek irtam!! Szerintem kitoroltek az a valaszt!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!