Ti milyen pózokban szexeltetek a párotokkal terhesen?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok és egyre nehezebb jó helyzetet találni. Köszönöm a válaszokat!2017. szept. 16. 06:39
1/11 anonim válasza:
Szinte csak hátulról.
Ez van, sajnos már csak így megy.
2/11 anonim válasza:
Hatulrol "kutyapózban" , nekem fáj sokszor!
Szóval mi inkabb oldalról(fekve) vagy én vagyok még felül de háttal neki h a fenekemet látja. Vagy ülve.
19hkm :)
3/11 anonim válasza:
Oldalról megy már csak. Így a 30.- ik hét után, pedig már az is kényelmetlen, maradnak az "alternatívák" 😄
4/11 anonim válasza:
Oldalról,hátulról,én vagyok felül, kinyhapulton ulok félig fekszem és úgy szemből
5/11 anonim válasza:
Hátulról, oldalt fekve, meg ahogy sikerült. Ahogy egyre nagyobb a poci egyre nehezebb.
6/11 anonim válasza:
Nem szexeltünk, próbáltunk kizárni minden, a babát veszélyeztethető helyzetet. Nem is kellett neki magyarázkodnom, miért nem szeretném, mert szerencsére ugyanúgy gondolta, mint én. Teljesen problémamentes, szép várandósságom volt.
7/11 anonim válasza:
"Nem szexeltünk, próbáltunk kizárni minden, a babát veszélyeztethető helyzetet."
De a szex nem veszélyezteti.
8/11 anonim válasza:
"De a szex nem veszélyezteti."
Azt sosem tudhatod. És ha mégis emiatt elvetéltem volna, vagy bármi más egyéb baja lett volna a babának, azt én sosem bocsátottam volna meg magamnak.
9/11 anonim válasza:
Régen rossz ha heti 1-2 sex miatt elvetelsz
10/11 anonim válasza:
Mi szexelünk, mégis problémamentes a terhességem... Ha nem kívánod, vagy félsz, akkor azt mondd, ne fogd a babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!