Jobb oldali csipőcsont fajdalom?
nem voltak eddig térd, csípő, gerinc problémáid? a terhesség megviselő, főként a pluszsúly miatt. de lehet csak a frontra vagy érzékeny, nekem is van h alig birok rálépni ilyenkor.
amúgy csörögj rá a házidokidra, nődokidra vagy a védőnőre, hátha kimegy hozzád valaki vagy ad jótanácsot
Nekem folyamatosan ez volt ugy a 30.hettol. Nekem ami bevált, hogy állsz a masik lábadon labujjhegyen es enyhe hajlított terddel megprobalod a masik labad korozni. (elkezdeni k urvasz@r, de valszleg az ízület atmozgatasa utan jobb lesz)
Kis korokkel kezdd.
Neha nekem ki is roppan neha. Ortopedian azt mondtak rövidebb az egyik lábam. :s (hat nem tudom)
Másik, hogy a párom meg szokta nyomkodni a jobb combom meg a csipom es a derekam. Az kicsit enyhitette. Kitartás.
:) kimaradt egy vessző.. Azt a lábad hajlitsd be amelyikkel korozol.
Meg meg esetleg a derekad teniszlabdával (falhoz állsz es a labdát beteszed a hatad es a fal koze) masszírozd ki. Sokszor ez onnan indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!