Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok. Estére...

8 hetes terhes vagyok. Estére mindig felpuffad a hasam és bekeményedik mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Magne B6-ot kellene szedned. Nekem is azt mondta az orvos anno... Egyébként szokj hozzá, hogy nagyon sokat változik a tested. :-) egy 36 hetes kismama
2008. okt. 20. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
A puffadásra Espumisan gyöngyöt szedhetsz,a keményedésre Magne B6-ot és amikor bekeményedik akkor tessék lepihenni.
2008. okt. 20. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:
De mitöl keményedik be? És miért csak este?
2008. okt. 20. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Erre MagneB6-ot vegyél be.

A keményedés teljesen normális, a méh ilyenkor gyakorol majd a szülésre, de ilyenkor még ritka, hogy jelentkezzen. Nekem a 20. héten kezdett keményedni a hasam.

Konzultálj a dokiddal, hogy normálisnak tartja ezt a 8. héten.

Mindenesetre napi 3X2 MagneB6-ot bevehetsz.

2008. okt. 20. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam, ne aggódj néhány hét még és elmúlik, legalábbis nekem a 12 hét környékén megszűnt. Nekem is magneB6-ot mondott a doki, de azt is hozzátette, hogy csak akkor, ha nagyon nem tudom elviselni. Én nem szedtem.
2008. okt. 20. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!