Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandós anyukák, akarjátok...

Várandós anyukák, akarjátok előre tudni a babátok nemét? Miért igen, miért nem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 17:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat az persze lemaradt: Karcsi baba! (fiú lett)
2010. máj. 26. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Elsőnél akartam tudni, de nagyon, amiből végül nem lett semmi, mert soha nem mutatta meg magát, a szülőszobán derült ki, hogy lány.

Most a másodiknál nem akartam tudni, viszont a férjem igen, és nem is tudtam rábeszélni, hogy NE kérdezzük meg. Így most már tudjuk: lány lesz ő is, mint a tesója.

2010. máj. 26. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia. Én valójában szeretném tudni, mert úgy vásárolnék a picikémnek, első babóca lesz, és mindenben a legjobbat akarom neki. Másrészt lehetne meglepetés is, de akkor a sok rózsaszín holmi muri lenne... Igazából fiút szeretnék... Már alig várom, hogy megmutassa magát
2010. máj. 27. 06:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én is szeretném tudni előre,h. mi lakik bennem. Már nagyon várom mikor a doki azt mondja, gratulálunk kisfiú, és alig várom,h. erre a párom kiugordjon a bőréből. Neki már van előző házasságából egy lánya. És nagyon fiút szertnénk. Meg én azt is érzem, h. fiú lesz. Majd meglátjuk,h. mi lesz, addig is van még leghamarabb 8 hetem,h. kiderüljön.

Most 8+5 hetes vagyok.

2010. máj. 27. 10:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Úgy látom, szinte mindenki akarja tudni a babája nemét. Az első gyermekemnél én is akartam tudni, meg is mondták a 18. héten. Most a másodikkal vagyok terhes és úgy döntöttem, hogy nem akarom előre tudni, legyen meglepetés.

2010. máj. 30. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!