Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire jó a Hipp Natal? És hol...

Mire jó a Hipp Natal? És hol lehet ilyet kapni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 14:34
 1/4 juditzita ***** válasza:
100%

Nagyon Jó terhesvitamin.

Gyógynövényekből(természetes anyagokból) van, és az elevit, ill. a Gravida helyett lehet szedni.

Gyógyszertár,bababoltokban lehet kapni.

2008. okt. 20. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Benne van minden vitamin, ami terhesség alatt kell.És a Rossmanban megveheted, mert ott csak 899,-ft ott a legolcsóbb.A dm -ben 999,.ft.Én kérdeztem a gyógyszertárban is ott, 1300,-ft-ot mondtak.
2008. okt. 20. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fini terhesvitamin.Én azért ittam azt mert eleinte mindent kihánytam,igy a terhesvitaminokat is.Ezt megvettem, gondolva, hogy egy ital gyorsabban felszívódik,mint a gyógyszer.Igaza van az elöttem szólónak.A dm-ben a legolcsobb,a patikába a legdrágább.ami a fontos, hogy teljesen természetes vitamin.
2008. okt. 20. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy folyékony terhesvitamin, ami 100%-ban gyümölcsökből, zöldségekből készül.

Finom az íze, és nekem pl. megszüntette a székrekedésemet. Előtte Elevitet szedtem, majd a székrekedés miatt váltottam erre, és azóta nincs ilyen panaszom. Én csak ajánlani tudom.

És benne van minden vitamin, amire naponta szükségetek lehet.

2008. okt. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!