Ha elveszíted a terhességed megmaradnak a terhességi tüneteid? Szabad még reménykednem?
Számításaim szerint 7 hetes és 3 napos terhesen mentem a 0. ultrahangvizsgálatra (már másodszor). Szívhangot nem találtak, embrió csak sejthető ill. nagyon kicsi, 3mm-esnek mérték.
Megijedtem, hogy elveszítettem és semmit nem mondtak ezzel kapcsolatban. 10 nap múlva kell visszamennem. De olyan sok az a 10 nap! Bár, ez is reményt keltő, nem igaz?
Abban bízom, hogy mivel még erősen megvannak a terhességi tüneteim, életképes a babám csak elszámítottam a fogantatását. Van valakinek tapasztalata, ötlete, bármi használható infója ebben a témában?
Tüneteim nemcsak megmaradtak, hanem kiegészültek és az egész napos émelygés estére mardosó gyomorégésbe megy át.
A mai ultrahang vizsgálaton mindent rendben találtak! Élő embrió 23 mm-es, pulzáció is van!
Direkt megnéztem, az előbbi papíromon 2mm-es embriót (sejthetőt) írt, itt, 10 nappal később 23 mm-est. Amit nem értek de már nem is érdekel!
Megkönnyebbültem, boldog vagyok, ide nekem azt a gyomorégést!
Köszönöm a válaszolóknak és a szurkolóknak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!