Ha nagyon lusta 3 napja a pici, de csuklani érzem egy nap többször is, akkor nagy gond nem lehet, ugye?
Szia
Szerintem normális,hogy ilyen most a babád.Egyre kisebb lesz Neki a hely odabent.Gond akkor lenne ha egyáltalán nem érezném.De ha nagyon aggódsz,inkább menj orvoshoz.Veszíteni nem készítésű semmit.
Én első fiamnál elestem télen.Nem látszott semmi,jol kiveszem az esést,de aznap elmentem,hogy nézzék még nincs r baja a babának.Szó nélkül megvizsgálták ,nem volt semmi gond.Én megnyugodtam.
Nekem is lusta volt a múlt héten egy 3-4-5 napig, keveset mozgott és gyengén rúgott, de most megint egész nap mozog és erőseket rúg.
24 hkm
Nálam is volt ilyen... frontokkor leginkább. Nekem doki annyit mondott, ha 12 órán belül egyszer is érzek valami moccanást vagy csuklást akkor minden ok.
Tudom ijesztő én is mindig aggódtam :D Ha sokat mozgott az volt a bajom, ha meg nem akkor meg az :)
Jó egészséget!
Látom nem vagyok egyedül,ezért leirom,hogy talán megoldódni látszik a probléma...
A legutóbbi kommentem után nagyon rosszul lettem,irtam akkor is a hasfájást,nade akkor annyira elkezdett fájni az egész hasam,majd megőrültem,hasogtott,feszült,kő kemény lett.azt hittem kórház lesz,gyorsan letusoltam,férjem délutános,egyedül vagyok a gyerekekkel,gyorsan elrendeztem őket,vacsi,aztán mondom pihi.hát vacsi után rosszabb lett,elmentem pisilni,és éreztem,h nagy wcznem kéne(bocsi h így leirom),és akkor kapcsoltam,hogy miota ez a probléma fenn áll,én három napja felváltva tömöm magamba a szilvát,körtét,kakót,wczni meg nem.tudok rendesen...
Hát egy keveset sikerült is produkálni,és hirtelen annyi levegőtől szabadultam meg,hogy szabályosan olyan volt,mintha leeresztettek volna.azóta nem fáj a hasam,picinyem azóta hála a jó istennek meg sem áll.úgyhogy nekem ez volt a gond szerintem.legalábbis remélem,de azóta mintha egyik pillanatról a másikra kicseréltek vna.az tuti,hogy idén rá se nézek erre a 3 ételre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!