Normalis ez az erzes 11hetesen?
Figyelt kérdés
A vaginámba nyilal a fájdalom úgy pár naponta az alhasam meg szúr, feszül par masodpercig tart fél percenkéntm ha lepihenek elmulik vagy enyhul , 9 hetesen voltam orvosnal akkor minden rendben volt
Vasarnap leszek 12 hetes
2017. aug. 29. 19:53
1/4 anonim válasza:
12 hetesen már elkezdenek nyúlni a szalagok, tágul a méh, az is okozhat ilyet. Nekem 9 hetesen volt alhasi görcsölgetèsem, ami azért sűrűn volt, én elmentem dokihoz, minden rendben volt, és mondta, hogy előfordul ilyen, ameddig nem barnázgatok, vagy kíséri vérzés, nincs baj.
2/4 A kérdező kommentje:
9 hetesen enis azert mentem mert sok fajdalmam volt, vagy szúrt vagy feszult vagy mensis görcs vagy derékfájdalom. Ezek azota elmultak csak ennyi maradt meg beloluk. :)
2017. aug. 29. 19:59
3/4 anonim válasza:
Ez nekem is volt, de nem sokáig tart már, szerintem kb két hét :) persze, utána lesz majd más... Valami mindig van, ez vele jár, de nyilván vigyázol magadra, nem lesz semmi baj :) minden jót kívánok nektek
4/4 A kérdező kommentje:
Persze vigyazok magunkra amennyire csak tehetem 😊 koszonom szepen
2017. aug. 30. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!