Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti jól érzitek magatokat?

Ti jól érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Én tegnap meg ma annyit szenvedek hasfájással 😢. Eddig semmi bajom nem volt,de most két napja sokat keményedek,picikét néha görcsölök.lehet az idő miatt?bébi tegnap aktív volt,de ma nagyon csak lust.magnéziumot szedek.
2017. aug. 28. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hány hetes vagy. Nekem tegnap hajnalban keményedett többször. Görcs akkor volt, amikor pár hete volt a nagyon erős lehülés. A dokim azt javasolta, hogy ha erős frontot jeleznek, előtte 48 órával emeljem a magnézium adagot. Mennyi szedsz? Nekem 2*2 600 mg-os magnézium citrát. Front előtt, meg utána napon 3*2.

26+4 ikres

2017. aug. 28. 13:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi,az lemaradt,hogy 27+4 hetes vagyok
2017. aug. 28. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is 27 hetes vagyok és szintén a múltkori nagy lehűléskor görcsöltem, de semmi bajt nem okozott, pedig kicsit megijedtem, hogy meg ne szüljek 25 hetesen. Sok magnézium és oldalt fekvés segített, 2 nap után elmúlt.

Most nincs görcs, viszont majd elalszok. De a babám is 2 napja már szinte egész nap alszik, megérzi a frontot.

2017. aug. 28. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én még csak a 14. hetet kezdem, de mára borzalmas migrénem lett:(( Gondolom a front miatt.
2017. aug. 28. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Lànyok nektek is szokott szurkàlàs lenni a hüvelyetekbe?
2017. aug. 28. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem a hideg nem okoz gondot, csak a hirtelen felmelegedéskor akartam összeesni 1 perc állás után is. Próbáljatok minél többe feküdni és toljátok a magnéziumot, segíteni fog! :) 26 hkm :)
2017. aug. 28. 15:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem a pihenás a két évesem mellett leszűkül éjszakára.. :( már amennyire,mert most jönnek a szemfogai.

Igen,mostanában nekem is szokott szurkálni a hüvelyem,meg mikor kinyomja magát a pici,akkor olyan,mintha ki is akarna bújni.eléggé aggaszt,mert az orvos már 2 honapja nem nézett méhszájat,és majd csak 13án megyel legközelebb. :/

2017. aug. 28. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!