Ti jól érzitek magatokat?
Nem írtad, hány hetes vagy. Nekem tegnap hajnalban keményedett többször. Görcs akkor volt, amikor pár hete volt a nagyon erős lehülés. A dokim azt javasolta, hogy ha erős frontot jeleznek, előtte 48 órával emeljem a magnézium adagot. Mennyi szedsz? Nekem 2*2 600 mg-os magnézium citrát. Front előtt, meg utána napon 3*2.
26+4 ikres
Én is 27 hetes vagyok és szintén a múltkori nagy lehűléskor görcsöltem, de semmi bajt nem okozott, pedig kicsit megijedtem, hogy meg ne szüljek 25 hetesen. Sok magnézium és oldalt fekvés segített, 2 nap után elmúlt.
Most nincs görcs, viszont majd elalszok. De a babám is 2 napja már szinte egész nap alszik, megérzi a frontot.
Sajnos nekem a pihenás a két évesem mellett leszűkül éjszakára.. :( már amennyire,mert most jönnek a szemfogai.
Igen,mostanában nekem is szokott szurkálni a hüvelyem,meg mikor kinyomja magát a pici,akkor olyan,mintha ki is akarna bújni.eléggé aggaszt,mert az orvos már 2 honapja nem nézett méhszájat,és majd csak 13án megyel legközelebb. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!