Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy a mellem nem...

Normális, hogy a mellem nem nőtt eddig terhesség alatt?

Figyelt kérdés

30 hkm vagyok. Kb. a 18. hétig feszültek a melleim és kb annyival voltak nagyobbak, mint menses idején. Azóta se feszülés se semmi, viszont már meg vannak ereszkedve, pedig ugyanolyan méretű melltartót hordok, mint terhesség előtt.

El vagyok keseredve.

2017. aug. 26. 17:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak épp annyival nagyobb, mint mensi idején, de nem bánom, legalább nem kell havonta melltartót vennem :) 28 hkm
2017. aug. 27. 21:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 hetes vagyok, eddig nekem is fájt, feszült a mellem, C kosárról D kosárra kellett váltanom, de most nekem is megállt a növekedès, és a feszülés is elmúlt. Elvileg nem feltétlenül kell hatalmasra nőnie a melleknek terhesség alatt, van akinek szülés után lesz 2x akkora amikor igazán beindul a tejtermelés és megtörténik a belövellés. De a mell méretének semmi köze hozzá egyébként, vagy hogy lesz-e tejed stb.:) szerintem ne aggódj!:)
2017. aug. 28. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!