Akik nem mentek 4d ultrahangra, ti hogy bírjátok ki azt az időt, ami a 20 és a 32. heti ultrahang között eltelik?
Sztk-ban hathetente, de uh is volt minden alkalommal.
Utolsó, nem vagy egyedül. Nekem is taszítóak kissé a 4D-s képek, az uh-s kicsit kevésbé, de azt is érdekesnek találom.
Kicsit off:
Utolsó: végre nem vagyok egyedül. Néha én érzem magam furán, mikor a környezetemben az orrom alá dugdossák az uh-s képeket, de nem tudok rájuk mit mondani, mert egyszerűen némelyiket olyan rosszul kapják el, hogy már átmegy a csúnya kategóriába.
Egyik barátnőm anyukája ultrahangos szakember. Mikor barátnőm terhes volt, nagyon sokat nézték ultrahangon a babát, gondolom ha bármilyen szinten is káros lenne, akkor nem tették volna ezt, hiszen ki akarna rosszat az unokájának?
Én a 18. héten voltam a genetikain, majd 31 hetesen a következőn és az eltelt 13 hét között kétszer is voltunk 4D ultrahangon. Óriási élménynek tartom, az első másodperc, mikor meglátom a képernyőn az arcát az leírhatatlan. Ha úgy alakul, hogy egyszer sem tudunk elmenni, akkor nyilván azt is kibírtam volna, de így még jobb volt.
El nem tudom képzelni, hogy egy ultrahang fotót pláne saját gyermekemről, ne tartsam a leggyönyőrűbbnek.
Aki pedig kifejezetten csúnyának tartja néha, az inkább ne vállaljon még gyermeket!
Kettő terhességem során mindvégig gyönyörködtem a fotókban, első szülött kisfiamról az utolsó ultrahang fotó pedig teljesen megegyezett szinte a rá pár héttel megszuletett pofival. Ami a legkedvesebb pofi nekem a világon, elképzelésem sincs tényleg, hogy nem tetszhet ez egy kismamának...
A kérdésre válaszolva, szerintem is nyugodtan menj el közben egy ultrahangra, ha van rá lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!