Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik nem mentek 4d ultrahangra...

Akik nem mentek 4d ultrahangra, ti hogy bírjátok ki azt az időt, ami a 20 és a 32. heti ultrahang között eltelik?

Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 06:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
2-es vagyok. Amikor a 12 hetes uh után elmentem a védőnőhöz, és beszélgettünk róla h legközelebb 19 hetesen lesz a genetikai, ő is mondta h hát hosszú idő telik el a kettő között. Akkor mondtam neki, hogy tervezem hogy 16 hetesen is elmegyek, és helyeselt, és hogy utàna menjek hozzá is. Azért mert a magyarországi terhesgondozás 3-4 UH-t tart KÖTELEZŐNEK, nem azt jelenti, hogy közötte nem mehet el a kismama egyszer-egyszer, hogy megnyugodhasson, vagy láthassa a babáját, és a fejlődését.
2017. aug. 26. 13:25
 12/16 anonim ***** válasza:
21%
Engem 6 hetente hívnak uh-ra SZTK-ba. Nekem nem tűnt hosszúnak, lehet azért, mert az első 6 hónapot végig dolgoztam és nem volt időm ilyeneken gondolkodni. Most meg már mozog, így tudom, hogy rendben van. Nem szereti az uh-t, ahogy én sem. Kifejezetten nem tetszik az uh-s kép. Anno láttam tesómékét, barátnőmét is, de nekem valahogy ijesztő volt, nem szépek az uh-s képek, legyen szó akár a saját babámról, akit imádok és imádom, hogy a pocakomban van és nagyon várom. A 4d-s képek szintén nem tetszenek. Nem is tudom, hogy mihez hasonlítsam őket, de egyszerűen olyan állapotában nem szeretném látni a babámat.
2017. aug. 26. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Sztk-ban hathetente, de uh is volt minden alkalommal.

Utolsó, nem vagy egyedül. Nekem is taszítóak kissé a 4D-s képek, az uh-s kicsit kevésbé, de azt is érdekesnek találom.

2017. aug. 26. 13:38
 14/16 anonim ***** válasza:
22%

Kicsit off:

Utolsó: végre nem vagyok egyedül. Néha én érzem magam furán, mikor a környezetemben az orrom alá dugdossák az uh-s képeket, de nem tudok rájuk mit mondani, mert egyszerűen némelyiket olyan rosszul kapják el, hogy már átmegy a csúnya kategóriába.

2017. aug. 26. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Egyik barátnőm anyukája ultrahangos szakember. Mikor barátnőm terhes volt, nagyon sokat nézték ultrahangon a babát, gondolom ha bármilyen szinten is káros lenne, akkor nem tették volna ezt, hiszen ki akarna rosszat az unokájának?

Én a 18. héten voltam a genetikain, majd 31 hetesen a következőn és az eltelt 13 hét között kétszer is voltunk 4D ultrahangon. Óriási élménynek tartom, az első másodperc, mikor meglátom a képernyőn az arcát az leírhatatlan. Ha úgy alakul, hogy egyszer sem tudunk elmenni, akkor nyilván azt is kibírtam volna, de így még jobb volt.

2017. aug. 26. 19:32
 16/16 anonim ***** válasza:
45%

El nem tudom képzelni, hogy egy ultrahang fotót pláne saját gyermekemről, ne tartsam a leggyönyőrűbbnek.

Aki pedig kifejezetten csúnyának tartja néha, az inkább ne vállaljon még gyermeket!

Kettő terhességem során mindvégig gyönyörködtem a fotókban, első szülött kisfiamról az utolsó ultrahang fotó pedig teljesen megegyezett szinte a rá pár héttel megszuletett pofival. Ami a legkedvesebb pofi nekem a világon, elképzelésem sincs tényleg, hogy nem tetszhet ez egy kismamának...

A kérdésre válaszolva, szerintem is nyugodtan menj el közben egy ultrahangra, ha van rá lehetőséged.

2017. aug. 27. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!