Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Peteereskor is foganhat kis...

Gizike88 kérdése:

Peteereskor is foganhat kis lany baba? Vagy utana ket nappal?

Figyelt kérdés
En valami ilyesmit elek at. Lanyal almodok de viszont fiuval is hogy futok utanuk es kiabalom hogy kira es domi aljatok meg de kicsik kb egy mas fel eves almomba. Olyan erzesem van mint ha lany lenne de nem merem bele elni magam. Fiukat meg almodtam es azok is lettek. De tenleg olyan mint ha lanyt ereznek csak nemerem bele el i magam. Kb tiz het es meg tudom. De olyan mint ha belulrol sugna valami hogy lany de agyilag meg fiura oszpontositok azt akarok stb. Nem tudom miert van ez igy
2017. aug. 24. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Peteéréskor fogant mindkét gyerekem, 1 fiú 1 lány
2017. aug. 24. 20:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt
2017. aug. 24. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
A lányom a számított ovu után fogant 3 nappal.
2017. aug. 24. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudjàtok, hogy a baba nemét a spermiumok hatàrozzàk meg? És a peteérés ideje nem befolyàsolja melyik lesz a leggyorsabb?
2017. aug. 24. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolso sztem felreertetted.. sztem tudjak

:D

Kerdezo mi egyutt vtunk elotte 2 nappal, 1nappal aznap és masnap is. Szval még nem tudni mi lesz. Ha csak 2 nappal elotte lettunk vna egyutt azt mondom talan lány..de akkor se 100%:)

2017. aug. 24. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Utso elottinek uzenem h a fiu himivarsejtek gyorsabbak viszont elobb elpusztulnak a lanyok tovabb elnek.

Tehat ha ovu napjan van szex fiu ha elotte utana akkor lany.

Nekem eddig 3-bol 3

2017. aug. 25. 12:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo en ovu utan voltam egyutt a ferjemmel. Akor jott haza ket het utan. Es tudom igen hogy mi hogy van fiuk gyorsabbak hamarabb halnak lanyok tovabb elnek de lassabak. Mindenkinek koszonom a valaszt
2017. aug. 25. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!