Mi a rosszabb a magzatnak? Ha elszív az anya 3-4 naponta egy szál cigit, vagy teljesen abbahagyja, de mindig stresszes és ideges?
remélem, érted a kérdésedet te is: mi a rosszabb a babának: szívni a cigit vagy nem szívni?
most komolyan: szerinted???
ez a stresszes szöveg azoknak az önnyugtatása, akik képtelenek voltak kicsit is megerőltetni magukat, hogy abbahagyják.
nagy bagós voltam, napi 1,5 doboz cigit szívtam el. a pozitív teszt után még 1 szálat, és letettem. mocskosul hiányzik most is, 7 év távlatából. bármikor rá tudnék gyújtani. de nem teszem, mert most nem dohányzom. Nem szoktam le, csak most nem akarok (maradék fél doboz azóta is megvan a táskámban)
A cigi a rosszabb. Anyukának jobban kéne szeretni a gyerekét, és vigyázni az egészségére.
Amúgy rengeteg anyuka stresszel ok nélkül is, és nem beteg a gyerekük. Egy terhes nőnek szembesülni kell avval, hogy a gyerek az első, nem ő meg a magyarázatai a cigire.
Én azokat az anyákat sem értem, akik gyerek mellett szívják. (4 éves a fiam, régen dohányoztam).
Pedig ott a gyereknek van lehetősége arrébb menni, és passzívan nem szívni. De a testedben élő babának nincs választási lehetősége, szívja, amit te...
Neked van fogalmad arról, mit él át egy nikotinfüggő magzat szülés után??? Ő onnantól "leszokott". Hisz a kis teste nem kap több nikotint, amikor elvágják a köldökzsinórt. Tehát neki azt kell akkor átélnie, ami most neked nem megy. Csak neked van választásod, neki nincs...
És?
A három halottat feltámasztja a cigizés, vagy a magzatot inkubátorba juttatni segít a gyász feldolgozását vagy mi?
Nem értem miért támadják a kérdezőt.
3-4 naponta, ha elszív 1 szál cigit attól nem lesz függő a baba és nem kell olyanokat írni egy terhes nőnek, hogy koporsóban látja majd a gyerekét.Ti biztos makulátlan életet éltek azért támadjátok tiszta lelkiismerettel a kérdezőt!Bár, ha kibírod 3-4 napig, akkor az nekem is furi, hogy aztán elszívsz 1 cigit, de hagyjuk is ez a te dolgod.
Egyébként meg mikor terhes lettem én is letettem a cigit, de aztán napi 1 szálat elszívtam amit megbeszéltem az orvosommal, mert elmondtam neki,hogy napokig nem megy a nagydolog, ha nem szívok 1 cigit.Azt mondta annyi nem árt, de ha begörcsölök a székrekedéstől az jobban árt.Ha neked segít és ettől úgy érzed megnyugszol, tedd ami neked jól esik.
Nyugtasd csak magad azzal,hogy napi egy cigarettát elszívattál a magzatoddal, csak azért, hogy ne legyen székrekedésed.
Már akárki szülhet, ez elképesztő.
"Ti biztos makulátlan életet éltek azért támadjátok tiszta lelkiismerettel a kérdezőt!"
Igen, ahogy mondod, de ezt nem tartom nagy számnak. Aki tényleg tervezte és akarja a gyerekét, annak nem kellene nehézséget okoznia, hogy ne cigizzen, ne igyon, ne drogozzon a terhessége és szoptatás időszaka alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!