Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Legutoljára július 21-én volt meg a menzeszem, most 19-ére nem vártam. Aug. 7-én (8-án :-)) voltunk együtt..Tegnap (23-án) délután teszteltem, de negatív lett. Szerintetek van még esély babára, vagy más baj van? Tudom, hogy nem a ciklus közepén voltunk együtt, de nálunk ez nem jelent semmit, mert a nagylányunk a ciklus vége előtt előtt 6 nappal fogant:-)2017. aug. 24. 09:20
1/4 anonim válasza:
Aktus után nagyjából 14 nappal, vagy a kimaradt menzesz első napjától érdemes tesztelni és lehetőleg reggel.
2/4 A kérdező kommentje:
Háát, sajnos a 14. napon is és a nem várt menzesz első napján is túl vagyunk :-(
2017. aug. 24. 10:59
3/4 anonim válasza:
Még semmi sem kizárt amíg nem jön meg. Volt akinek csak menstruáció elmaradása után 2 héttel lett pozitív... :)
Drukkolok!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy :-)
2017. aug. 24. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!