Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok az 1 kg plusz 19. hét 5...

Sok az 1 kg plusz 19. hét 5 naposan? 165cm 53 kg indulok

Figyelt kérdés
2017. aug. 19. 12:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igyekszek odafigyelni magamra. Évekkel ezelőtt sokat lefogytam 15 kg-t. Fenekemre, lábaimra nem igazán látom, hogy menne valami is.
2017. aug. 19. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:
1 kg-t nem lehet hízni, de mintha te is írtad volna, hogy tisztában vagy ezzel, menj el wc-re aztán máris nincs ott az az 1 kg.
2017. aug. 19. 15:01
 13/18 anonim ***** válasza:
46%

1 kg? Most komolyan, legyen benned annyi, hogy bevallod, csak azert tettel fel egy ekkora nyilvanvaloan baromsag kerdest hogy olvashasd ahogy mindenki dicserget, hogy "huu de ugyi vagy, hogy csinaltad? Tanits mester!"

Ne legy alszent.

2017. aug. 19. 20:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Neked mi a bajod utolsó válaszadó de most komolyan??? Ez a gyakori kérdések oldala, ahova azt gondolom bárki tehet fel bármilyen kérdést. Ha nem tetszik, lapozz tovább, ennyi!
2017. aug. 19. 21:20
 15/18 anonim ***** válasza:

"Most komolyan, legyen benned annyi, hogy bevallod, csak azert tettel fel egy ekkora nyilvanvaloan baromsag kerdest hogy olvashasd ahogy mindenki dicserget, hogy "huu de ugyi vagy, hogy csinaltad? Tanits mester!""

Az utóbbi időben több olyan kérdést is láttam ahol huszon x hetes terhesek írták, hogy semmit nem híztak meg még mindig 1-2 kilóval a kezdő súlyuk alatt vannak. Nem csoda, ha van, aki meg ezt kérdezi meg.

2017. aug. 19. 21:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi, látod ezért kérdeztem. Lehet annál a válaszadónál betaláltam vajon ? Mivel nem akarok 20 kg-t hízni, ezért figyelek magamra.
2017. aug. 19. 21:42
 17/18 anonim ***** válasza:

53kg vagy... simán felmehet 15 kiló is és simán vissza is megy pár hét alatt szülés után... nem kell ennyire aggódni :) És tudj róla, hogy minimum 7 kiló fel fog menni mert az maga a baba a magzatvíz a méhlepény a + vér. És a terhesség végén simán 4-5 kg víz is felmehet egy hét alatt. Nyilván nem mindenkinek de 95%-ban minden kismama vízesedik a legvégén.

Én 13+ kg-val mentem szülni. 4kg volt a fiam, 4nap alatt a kórházban kb semmit nem tudtam enni. Otthon pedig rajtam maradt +10 kiló... tehát még fel is szedtem a kórházban súlyt O.o! Sok sok víz....

Viszont ez mind lement rólam napi másfél kiló simán...

2hete szültem és már csak +3 kiló van rajtam a terhesség előtti súlyhoz képest.

Nem kell ezen aggódni. Normál esetben +12 kiló még nem számít hízásnak a terhesség alatt :)

A vékonyabb kismamák meg mint ahogy mindneki tudja többet szednek fel, mert nincs tartalékuk. De tényleg könnyedén lemegy:)

Egyél egészségesen és nem fogsz többet felszedni mint amennyire a babádnak szüksége van.

Csak ügyesen és ne stresszelj ezen, kb 24-25. héttől indul meg felfele a súly.

2017. aug. 20. 16:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, odafigyelek.
2017. aug. 21. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!