Hogy vagytok kismamik?
Figyelt kérdés
En most vagyok 5 es fel hetes terhes, gyotornek a tipikus terhes tunetek: hanyinger, merhetetlen alvas igeny, derek fajdalom... Kivancsi vagyok ki hogyan viseli az elso honapokat.2017. aug. 10. 11:47
1/11 anonim válasza:
Hányinger, mensi szerű görcsök, derékfájás, fáradékonyság. Sokszor vagyok éhes, de a hányinger miatt alig tudok enni. De mindez megéri. Nagyon várjuk már a mi kis bogyókánkat. 😊
Holnap doki, remélem látható lesz már a szívverése. 😊
6+4 hkm
2/11 NyuszikaNYC20000 válasza:
Sziasztok!!En 4+1 napos vagyok meg nem voltam dokinal itt amerikaban meg sem vizsgalnak 8 hetes korodig ugyhogy most varok.egyebkent eddig minden rendben azon kivul h erzekeny a mellbimbom.de mivel meg fiatalka vagyok meg valtozhat persze.mar a menzi szeru gorcs nagyon ritka egyszer ketszer par mp es annyi.nektek mikor kezdodtek a tunetek
3/11 anonim válasza:
A mensi szerű görcsök folyamatosan vannak. Néha erősebb néha gyengébb. Már a nem várt előtt elkezdődött. Azt hittem meg fog jönni. De szerencsére nem úgy lett. 😊
A többi tünet inkább a hatodik hét betöltése után kezdődött.
Első válaszoló. 😊 6+4 hkm
4/11 NyuszikaNYC20000 válasza:
Nekem is joval elotte kezdodtek a mensis gorcsok de szerencsere naprol napra enyhultek es ritkabbak lettek.kivancsi leszek hogy nalam mi fog tortenni de remelem hogy nem leszek nagyon rosszul:)) ami meg van nalam az a fokozodo ehseg erzet.
5/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) 1/4 orulok h nem csak nekem van a letezo osszes tipikus terhes tunet :D Elozo heten 24orabol 19et aludtam, ezen a heten kicsit visszaszorult az alvas mert egesz nap emelygek es ejszakai is sokszor kelek arra h nagyon rosszul vagyok. A fekves is korulmenyes mar most, en mindig is csak hason tudtam aludni, ugyhogy eleg nagy kihivast jelent. Nem esik jol rafekudni es feltem is nagyon a pocaklakot :) Mindenkinek nagyon boldog babavarast!! :)
2017. aug. 11. 09:42
6/11 anonim válasza:
Kibírhatatlan ez a meleg egész terhességem alatt semmi gond nem volt,igazából most sincs de ez a meleg tönkre tesz. 34hkm
7/11 A kérdező kommentje:
Tenyleg borzaszto! Szerencsere van egy mobil klimank, ki sem mozdulok a szobankbol. El sem tudom kepzelni nagy pocakkal ezt a meleget. Kitartas!! :)
2017. aug. 11. 14:25
8/11 anonim válasza:
Ma hallottam először a szívverését. 😊 Olyan boldog vagyok. 😊
Ez a meleg tényleg nagyon rossz. De vasárnap már jön az enyhülés. Kitartást lányok!
Első válaszoló. 😊
9/11 Viktória varga mira válasza:
Én is 5és fél hetes vagyok! :) fáradt vagyok,kicsit feszült!a melleim fájnak nagyon,de nagyon nagyon,néha megőrülök!a derekam kezd fájni és éjjel kétszer pisilés!aludnék mindig!
10/11 A kérdező kommentje:
9/9 De jo! :) Te voltal mar orvosnal? mi elozo heten megkukkoltuk, meg csak egy kis pottyot lehetett latni. 22en megyunk ujra annyira varom mar, hogy hallhassam a szivvereset😍
2017. aug. 12. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!