23 hetes kismama vagyok. A Jutavit terhesvitamin is van olyan jó mint pl. az Elevit plus?
Figyelt kérdés
Eddig az elevitet szedtem, de ha a jutavit is van olyan jó akkor átállnék arra.2017. aug. 9. 18:31
1/4 anonim válasza:
Hasonlítsd össze a vitamintartalmukat. Én dr. Czeizel magzatvédőt szedek, mert az elevittől sokat hánytam. Ezt is vedd figyelembe, hogy nem mindenkinek ugyanaz a jó. :)
2/4 anonim válasza:
Az Elevitnek van a Complex sorozata, három különbözõ a terhesség különbözō szakaszaira. Szerintem azt nézd. A Jutavitet nem ismerem, de nekem olyan "olcsó húsnak híg a leve" érzésem van vele kapcsolatban. Én Elevitet szedtem, most már a szoptatásra valót, nekem bevált.
3/4 anonim válasza:
Én próbáltam de hánytam tőle, meg a trimesztertől is. Elevit bevált
De mint látod első írta , h pont elevittol hanyt , sajat magadnak kell kitapasztalni nekem a dokim mondta h mindegy melyiket szedem csak legyen benne vas es melle szedjem 1x3mgos folsavat minden nap ! 12.hétig kb
4/4 anonim válasza:
Én sok minden gyógyszertől, vitamintól hányok, most vettem pár napja jutavitest és éhgyomorra is be tudom venni, nem leszek rosszul.
A folsav jól felszívódó formában van benne és elég sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
Szerintem van olyan jó, mint az elevit, lehet jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!