26. hetesen 4D UH-on szépen látszik a baba? Szeretnék csináltatni. Nem olyan kis vékonyka még a baba ilyenkor?
Figyelt kérdés
Olyan szép képeket látok sokszor, igazi kis pofisak rajta a babák. Debrecenbe a Weszprémy u. 22. (Dr. Sápy Tamás rendelője) csináltatott már ott valaki? Tényleg annyira nagy élmény ez a 4D uh, nagyon kíváncsi vagyok rá. köszi2008. okt. 19. 12:14
1/8 anonim válasza:
Szia.Szentendrén voltam most pénteken, 21 hetesen, csináltak egy szép képet az arcáról, s megnézték minden rendben van-e, egészséges-e. 12 000.- Ft volt, de én többet vártam volna, mert csak 6 perces dvd felvételt kaptam, s a fele 2d-s,amit olyan gyorsan csináltak, hogy alig lehet rajta eligazodni mi micsoda, a másik fele, 3 perc pedig 4d-s, amin rajta sincs az a kép, amit kinyomtatott nekem. Barátnőm vidéken csináltatott 4d-t, s fél órás műsort kapott zenével dvd-re. Élmény tényleg, annyira jó látni a kis arcát, kezét, ill. amit megmutat, de mikor bejelentkezel, kérdezd meg hogy mi van az árban, mennyi idős felvétel, lelet, stb.
2/8 anonim válasza:
Szia.Én most,28 hetesen voltunk 4d-n.És eggyátalán nem volt vékonyka.sőt,olyan édes kis pufók.fél órás dvd felvételt kaptunk.és 2 képet,na meg szakszerű uh leletet is.egy nagy plazma tv-n néztem babócám.vittük a nagymamákat is,mert gondoltuk ilyet még nem láttak.mondhatom életre szóló élmény volt nekik.és nekünk is.Hála nagyon aktív babám, most se hagyott cserben.Folyamatosan produkálta magát.Evett,pislogott, mosolygott,kiöltötte a nyelvét,és jokat rugdusott.szval megéri a pénzt.nekünk ez 10 ezerbe került.a leletet amit kaptunk, arra rá volt írva,hogy mikor érdemes 4d-re menni.13.hét,18-20,és 28-32.de egy hét szerintem nem számít.sok sikert nektek hozzá.
3/8 anonim válasza:
Hét, még nem olyan kis pufóka, hisz olyan 800 gramm környékén vannak ilyenkor, de már nem is olyan, mintha a 15. héten néztétek volna meg. :)
Mi legalábbis a 15. héten kuksiztuk meg, akkor nagyon vékonyka volt.
A 19. héten szintén vékonyka volt még.
Most várom a 28. heti Uh-t, akkor újra megkuksizzuk 3D-ben. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! A második hozzá szólótól kérdezném hogy a Weszprémy úti rendelőben csináltatta mert ott is plazma tv mutatják UH közben??
2008. okt. 19. 13:02
5/8 anonim válasza:
nem én nem debrencembe csináltattam,Érden.De pontosan megtudod mit vársz,ha rá keresel a neten a rendelőre,és utána a telefonba ezekre rá is kérdezel, hogy tuti ugy van-e.én igy csináltam.és azt kaptam amit irtak, és mondtak is.jó mozizást.
6/8 anonim válasza:
Én 27 hetesen voltam, akkor volt a baba 1,15 kg. Nagyon cuki volt :)
33 heteske
7/8 anonim válasza:
Én 19 hetesen voltam 4D-s genetikai UH-n. Nagyon csinos kisfiút láttam én is. Számunkra óriási élmény volt. Kijövet a rendelőből, ott sikítoztunk a párommal a kertben, hogy "Fiúúúnk lesz!". :))
8/8 A kérdező kommentje:
Kérek időpontot és remélem nekünk is ekkora élmény lesz! Nagy várom! Boldog babavárást!
2008. okt. 21. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!