Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés a terhesség és a...

Milyen érzés a terhesség és a szülés?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok, hogy milyen lehet a terhessée es utána a szülés

2017. aug. 9. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
fárasztó és fájdalmas
2017. aug. 9. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

A terhesség nekem először olyan fura volt, maga a tudat, hogy egy apró pici életke növekszik bennem. De mikor már fel tudtam ezt fogni csodálatos volt. Imádtam minden pillanatát, annak ellenére, hogy végig hánytam.

CSászárral szültem, olyan volt, mint egy műtét.

2017. aug. 9. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Imádtam a várandósságot és most is imádom a harmadikkal, pedig voltak és vannak is gondok. A szülés fájdalmas de én már olyan kíváncsi vagyok a fiamra és már nagyon várom hogy köztünk legyen.
2017. aug. 9. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Rossz, de nem is azért csinálod, mert annyira buli. Én a terhességet sem szerettem. A korábbi életmódomhoz képest nagyon korlátozva éreztem magamat. (Nem alkohol miatt, mielőtt még ezt gondolnád, extrém sportokat kedvelem.)
2017. aug. 9. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó, és nagyon fájdalmas.

Röviden így jellemezném. Nekem szerencsére tökéletes terhességem volt, mindenféle mellékhatás nélkül, és bár kis komplikációval de gyors szülésem. Na az brutálisan fájt. De mindenféle maradandó nyom nélkül felépültem a hüvelyi szülésből.

2017. aug. 9. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
A terhességet egyáltalán nem éreztem más-állapotnak, semmi eltérőt nem éreztem, hányingerem se volt. Csak a végén gyomorégés és nem tudtam egyedül felhúzni a csizmámat, meg a végén sehogy nem volt kényelmes az ágyban. A szülésről inkább ne beszéljünk, azt sokáig tartott kiheverni, pedig teljesen sima volt.
2017. aug. 9. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!