Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor sokat számít majdnen...

Ilyenkor sokat számít majdnen 2 hét eltérés?

Figyelt kérdés

Június 14.én volt meg utoljáraa menstruációm. Azaz most kéne a 8. hétbe lennem. De augusztus 2.án voltam uh-n ott azt írták a papírra, hogy 5 hét 6 nap, szívműködés sejthető.

Akkor uh szerint most vagyok 6 hetes 5 napos terhes.

Ha csak sejtehő a szívműködés az nem biztos hogy lesz a kontrollon? Nem sok ez az eltérés?

2017. aug. 8. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont így voltam, hogy 10 nappal kisebb volt a terhességem, mert hosszú ciklusban estem teherbe.

Tudod az első trimeszterben gyakoriak a vetélések, magzatelhalások. Sajnos nem lehet kiszámítani, hogy kinek lesz ilyen baja.

2017. aug. 8. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi az oka. Ha később fogant, akkor teljesen normális, ha biztosan nem, akkor lehet baj.
2017. aug. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!