31 hetesen normális a vizesedés?
Egy hete voltam az orvosomnál. Akkor nézett uhot is: méhlepény és Flow is rendben volt. A baba kicsit nagyobb, mint a kora. Ő is látta, hogy vizesedem, de nem foglalkozott különösebben vele. A kezem kismértékben, a lábam viszont kicsit jobban vizesedik. nem minden nap látszik, de pl tegnap és tegnapelőtt nagyon látszódott a lábamon. Ma is. Előtte viszont nem volt ilyen vészes. A vérnyomásomat megnéztem ma már kétszer is. Legutóbb,amikor voltam a védőnőnél (3. 5 hete) akkor nem volt fehérje a vizeletemben. Legközelebb szerdán megyek.
A nagy melegben fájt a fejem, szédültem és napi 1-2 alkalommal heves szívdobogás érzésem volt és szakadt rólam a víz, olyankor kicsit remegtem is. Ma is olyan kótyagos a fejem (ez lehet a hideg miatt van?)
Ezek alapján lehet toxémia vagy csak ez a nagyon szélsőséges időjárás teszi ezt a szervezetemmel?
Ő a harmadik babám. Az első kettőnél semmi toxémiás panaszom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!