39 hetes kismama vagyok és elég sokat keményedik a hasam és sokat alszok. Van a szülésnek elöjele. A ctg szerint nincs sok hátra mert tegnap óriásiakat lengett ki és egyforma idöközönként. Begbizható a ctg?
Figyelt kérdés
2008. okt. 18. 22:43
1/4 anonim válasza:
Szia
Szerintem ezek, pont előjelek! A ctg pedig megbízható!
Van akinek nem jósló fájásai vannak, hanem gyakori keményedése, (mint nekem is)az is a tágulás jele lehet. Az, h. fájásokat érzel,v. keményedést attól is függ, h. milyen a fájdalom küszöböd! Szerintem a sok alvás is arra utal, h. készül a szervezeted! Végül is nagyon időben vagy már... :-)
Sok sikert és gyors szülést! 35
2/4 anonim válasza:
Ha nagyokat kilengett, az bizony előjel. :)
És a gyakori keményedés is az, hisz gyakorol a méh a szülésre.
Lényegében bármikor beindulhat már a szülés.
3/4 anonim válasza:
Szia!!!Nálam is ugyan ez van nagyon sokat alszok és keményedik nagyon sokat a hasam és fáj a derekam is.A ctg még nem igazán mutata ki.De ki van nyilva a külső méhszáj.38 hetes kismama.Jo baba várást!!!!UI:Hamarosan babászhatunk....
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen lányok a válaszokat.mindenkinek jó babavárást.
2008. okt. 19. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!