Megjött miközben?
sziasztok. az lenne a kérdésem, hogy 2 hete pozi lett atesztem, viszont kedden megjött, voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy a első - 2 elmaradt havi még megszokott jönni pár esetben.
nálunk a családban majdnem minden nő menstruált az 5.honapig. nem kell félnem, vagy de?
tapasztalatok, tanácsok jöhetnek! köszönöm
Terhesen a vérzés sohasem normális dolog, még ha nem is feltétlen jelent vetélést.
Az, hogy vannak nők, akiknél mensi idejében terhesen is előfordul a vérzés... hát, könnyű ezzel dobálózni, hogy ennek is meg annak is így volt, de azt gondolom, ez azért meglehetősen ritka dolog.
Ahol vérzés van, ott baj van. Ha más nem, akkor progeszteron-hiány, és akkor kellene a gyógyszeres támogatás, hogy megmaradjon a baba.
Szóval én félnék bizony, és húznám a belem a kórházba, másik dokihoz, olyanhoz, aki nem ráz le azzal, hogy van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!