Lehet e tünet? Van akinek volt már ilyen? Hogy a sav társult a hányingerrel?
Nekem a 24. hétig volt ez a kombináció, de nagyon durván, amíg a nőgyógyászom felírt egy Ludea nevű savlekötőt, amit napi egyszer szedek és azóta semmi savam nincs. Bárcsak hamarabb kezdtem volna el szedni, nagyon sok szenvedéstől megkímélt volna.
28 hkm
Utolsó előtti válaszoló/kérdező
Nemtudom még pontosan hogy terhes vagyok e vagy sem, csináltam tesztet is az egyik pozitiv a másik pedig negativ lett nődokihoz 2hét múlva tudok menni mivel csak 2után tud fogadni addig meg csak agyalok ezen.
Nem tudom miota kesik, de csinalj megegy tesztet, hatha most mar egyertelmubb lesz.
Amugy a terhesseg elejen en rengeteget kinlodtam a hanyingerrel es a savval...kb a 6. hettol a 14-ig nagyon durva volt...elotte is volt mar hanyinger, a nemvart napjatol kb, de akkor meg csak puffadassal.
Múlthónapban egyáltalán nem volt mensiim, július 24.én kellett volna megjönnie de nem jött meg.
Nekii futok még egyszer majd a tesztnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!