Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet e tünet? Van akinek...

Lehet e tünet? Van akinek volt már ilyen? Hogy a sav társult a hányingerrel?

Figyelt kérdés
Pár napja érzem hogy sok a savam plusz hányinger is társul mellé. Neten is rákerestem hogy mi lehet ennek az oka, valahol azt irta hogy valakinek a terhesség alatt elő szokott fordulni de el is múlik egy kis idő után.
2017. aug. 1. 04:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, sőt elég gyakori. Szódabikarbónát szoktak ajánlani az ilyenre.
2017. aug. 1. 05:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem még gyomorfájás is tarsul mellé. Viszont en a szódabikarbónát nem használom a nátrium tartalma miatt, inkább savlekotozok ha muszáj.
2017. aug. 1. 07:10
 3/9 anonim ***** válasza:
*savlekötők akart lenni bocs
2017. aug. 1. 07:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, most akkor terhes vagy, azert kérdezed? Hány hetes?
2017. aug. 1. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem a 24. hétig volt ez a kombináció, de nagyon durván, amíg a nőgyógyászom felírt egy Ludea nevű savlekötőt, amit napi egyszer szedek és azóta semmi savam nincs. Bárcsak hamarabb kezdtem volna el szedni, nagyon sok szenvedéstől megkímélt volna.

28 hkm

2017. aug. 1. 09:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti válaszoló/kérdező

Nemtudom még pontosan hogy terhes vagyok e vagy sem, csináltam tesztet is az egyik pozitiv a másik pedig negativ lett nődokihoz 2hét múlva tudok menni mivel csak 2után tud fogadni addig meg csak agyalok ezen.

2017. aug. 2. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom miota kesik, de csinalj megegy tesztet, hatha most mar egyertelmubb lesz.

Amugy a terhesseg elejen en rengeteget kinlodtam a hanyingerrel es a savval...kb a 6. hettol a 14-ig nagyon durva volt...elotte is volt mar hanyinger, a nemvart napjatol kb, de akkor meg csak puffadassal.

2017. aug. 3. 07:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Múlthónapban egyáltalán nem volt mensiim, július 24.én kellett volna megjönnie de nem jött meg.

Nekii futok még egyszer majd a tesztnek....

2017. aug. 3. 12:18
 9/9 Unikornispata ***** válasza:
Reflux vagy terhesség?
2017. nov. 22. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!