Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Te látod a második csíkot?...

Te látod a második csíkot? Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

Csináltam egy tesztet mert egy hete késik, na megcsináltam vártam 2-3percet nem láttam rajta semmit. Kidobtam, aztán pár óra múlva vittem ki a szemetest és kiesett belőle, rá néztem és a szívem majdnem megállt. Tudom pár óra múlva értékelhetetlen, de nem szürke a második halványka csík hanem lilás. Lehet hogy tényleg babás lennék?

2017. júl. 27. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen lehet látni, de csinálj egy másikat, mondjuk egy facelle tesztet az érzékeny és hamar kimutatja a babát :) 32 hkm
2017. júl. 27. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Ez pregnatest nevu teszt? Az nnagyon jó! Amúgy ez pozi!!!:)
2017. júl. 27. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Nem látom, sztem negatív!
2017. júl. 27. 19:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Sziasztook. Köszönöm a választ. Aki babás neki pedig gratulálok 💜. Igen az a fajta teszt, soha nem vettem még ilyet szóval nem tudom milyen. Azért ennyire nem látszódik a száradási csík nem?? Meg tényleg nem szürke. Nem merem még elhinni. 2eve próbálkozunk és hát nem sikerül:(
2017. júl. 27. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad órákkal később megnézni,ezért a használati utasításban leírt időintervallum.Én jártam ugy sajnos hogy a negatív tesztem 1-2ora múlva gyönyörű pozi lett,persze baba nem volt.Ha ez pár perc múlva lett volna ilyen akkor egyértemű pozitívnak mondanám,de igy...mindenkepp csinálj masikat is!!! Drukkolok :) 38hkm
2017. júl. 27. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
elázott és megszáradt, így bármi is van rajta, az már idő után jött ki. szóval negatív.
2017. júl. 27. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet száradási is, de látom én is. Ismételd meg. Drukkolok! :)
2017. júl. 27. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Ebből még bármi lehet, teszteltél ma is?
2017. júl. 28. 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Drukkolok.
2017. júl. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!