Van olyan, hogy valaki nem jár magánba terhesgondozásra, de felfogadja a szüléshez az orvost? Lehet ilyet? Egyáltalán hogy megy az sztk-s terhesgondozás?
Van olyan sztk-s rendelés, ahol az vizsgál, aki épp ott van, más helyeken meg mondod a kartonozóban, hogy kihez szeretnél menni. Ez nemhogy városonként, rendelőnként eltér.
Szerintem olyat, hogy csak szülésre fogadod fel, maximum olyannál lehet, akinek nincs magánrendelője. Nekik nem ez az érdekük, hanem hogy havonta leperkáld a 10-15 ezer forintot + a szülési pénzt.
Én a magánrendelés havi vizitjét azért tartom fontosnak, mert nem futószalag, nem rohan sehova, mint a klinikán (rendelni, műteni, szülést levezetni...) válaszol minden kérdésemre, hosszasan beszélgetünk a félelmeimről (előzményben volt félidőn túli vetélésem).
Szakrendelésre jártam terhesgondozásra, célirányosan mindig ugyanahhoz az orvoshoz. sajnos ő nem vállal szülést.
Ha ragaszkodtam volna fogadott orvoshoz, akkor is sima kórházi ambulanciára mentem volna, és úgy kérem fel a szülésre. nekem jobb volt a kora délutáni időpont a vizsgálatokra, semmiképp nem akartam még késő délután, kora este orvoshoz rohangálni.
"Nekik nem ez az érdekük, hanem hogy havonta leperkáld a 10-15 ezer forintot + a szülési pénzt. "
Lehet van ilyen is, de a csak szülési pénz is jobb nekik, mint a semmi, ráadásul akkor a kismama ellátása egy fityingjükbe meg plusz idejükbe se kerül, ha úgy is akkor jön, mikor a kórházban rendelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!