9-10. dpon nagyon égő fájó mellbimbók lehet kora terhességi tünet?
A férjem szerintem a mellem is duzzadtabb, illetve a mellbimbóim folyton állnak, mintha fáznék, de már 2 napja (és nem fázom egyáltalán).
A férjem szerint sokkal pirosabbak, mintha be elnnének gyulladva, de nem dörzsölte ki semmi, csak tegnap hajnaltól kb ilyen, hogy nem lehet hozzáérni és merednek az égnek.
Volt akinek ez jelezte a terhességet?
Más tünetem most nincs, petefészekszurka volt 6-7. dpon, de most már nem érzem.
Lehet is meg nem is. Annyira tudjuk mint te. PMS tünet is simán lehet akkor is, ha neked ilyen nem szokott :S
Libidó? Nekem terhesen max 8. héttől nőtt meg ami 12. héttől elment szabira :S :(
Ha türelmetlen vagy két nap múlva tesztelhetsz egyet. Utána meg esetleg nem várt napján.
Egyébként a mellbimbó terhesség alatt sötétedik nem pirosodik :) És azt is csak később szokott :) Bár nyilván itt is lehetnek egyéni kisebb eltérések.
Amíg nem jön meg van remény, de ennyiből nem lehet megállapítani, hogy terhes vagy e vagy sem. 50-50%
Én drukkolok, mert egy új jövevény mindig boldogság :)
Köszi, ez volt a 3. Inszeminácionk, és már nagyon várjuk a babát. Remélem hogy sikerült végre. Csak szerdán fogok tesztelni, addig nem.
Igyekszem nem figyelgetni a testemet, de a duzzadt és fájó mellekre felfigyeltem.
Nekem ott lett gyanus a dolog h a nemvárt előtt 2,3 nappal ugy égtek a melleim h majd megőrültem.Mindig is érzékenyek voltak menzikor,de ez nagyon durva volt.Plusz a bimbóim ugy álltak meg olyan kemények voltak h jeget lehetett volna törni velük .
Sok sikert!!
17 hetes KM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!