Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mi? A jobb mellbimbómon...

Ez mi? A jobb mellbimbómon találtam valamit. Elég furán hangzik, de kábé úgy néz ki mint a csipa, áttetszőbb.

Figyelt kérdés
Olyan, mintha hámlana a mellbimbóm. Olvastam róla, hogy előfordulhat, hogy tej előválladék előfordulhat terhesség alatt. A 29. hetemben vagyok.
2010. máj. 22. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem terhesség nélkül is folyik a tejem, de nem észleltem idáig ilyeneket a mellbimbómon.
2010. máj. 22. 10:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, mindkét terhességnél kb a 20. héttól. Ez előtej, ami aztán ott a mellbimbón egy picit megszárad.
2010. máj. 22. 10:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi, gondoltam, hogy az:D...pont 1-2 napja jegyeztem meg, hogy milyen jó, hogy nekem még nincs ilyenem, legalább nem koszol...

Ez mondjuk jelentheti azt, hogy lesz tejem? Meg hogy időben elkezdem majd a termelést? Úgy értem, ha már most van valami pici előtej, akkor talán utána beindul a tejtermelés gyorsan szülés után? Vagy a kettő nem függ össze?

2010. máj. 22. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni. 23. hétben vayok. pár hete már van. èn is azt hittem hogy hámlik a bimbo közepe, aztán láttam hogy krémes, most mondjuk napok óta nem volt. de csak este szokott lenni. elötejnek mondják.
2010. máj. 22. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Elvileg nem jelent semmit. A védőnőm legalábbis ezt mondta, meg azt, hogy ez pech, mert kellemetlen, de ez nem jelent tejet. Nem tudom, de nekem rengeteg tejem volt az első babával, remélem most is így lesz :)
2010. máj. 22. 10:57
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi mégegyszer, de azért bíztató, hogy valaki írásából az derül ki, hogy nem minden nap fordul elő.:D

Sok tejet mindenkinek:D

2010. máj. 22. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez előtej. Nekem is van tökugyanilyen kb a 20. héttől.

38 hetes km

2010. máj. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!