Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babát éreztem vagy valami...

A babát éreztem vagy valami más volt?

Figyelt kérdés
Szombat este éreztem a buborékokat a hasamba, nagyon meglepő volt és biztos voltam benne hogy ő az.. de azóta semmi és úgy félek hogy valami baj van.. majd csak 10 nap múlva megyek dokihoz. 15 hetes vagyok.
2017. júl. 20. 07:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy őt érezted. Olyan nagy helye van még, hogy simán elúszkál, ezért nem érzed folyamatosan egy darabig. Ne aggódj, eljön még az idő, hogy annyira mozog, hogy aludni sem bírsz :)
2017. júl. 20. 08:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyáltalán őt érezted, akkor sem fogod most napokig érezni valószínűleg. Nagyon kicsi, sok helye van a hasadban, ezért nem érzed, fokozatosan egyre többször fogod érezni, de az elején akár több nap is eltelik két érezhető mozgás között.
2017. júl. 20. 08:16
 3/6 anonim válasza:
100%
16 hetesen éreztem először, én sem voltam biztos benne, s azután egy ideig nekem se semmi... most 28 hetesen le nem áll esténként^^.... Minden a legnagyobb rendben :)
2017. júl. 20. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem harmadik terhességem, de csak a 16. héttől éreztem nagyon ritkán és bizonytalanul a mozgást. Nagyon lassan erősödött csak egyértelművé, kb. egy hónap alatt. Ne úgy képzeld el a magzatmozgást, hogy egyszer csak megérzed és utána folyamatosan, egyértelműen rugdos. Még a 20-as hetek első felében is el tudnak tűnni, mert kicsik. Elég, ha másképp fordul és egyből kevésbé, vagy nem érzed.
2017. júl. 20. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 14 hetesen éreztem a buborékozást, 2-3 napos szünetekkel. Aztán a 17. hét elején beállt az, hogy reggel-este jelezte a picúr, hogy minden oké. Most 21 hetes vagyok, egész nap meg sem áll, max 5 percre nyugszik le. Éjjel viszont békénhagy, remélem, a születése után is így lesz, és alszik majd szépen éjszaka.
2017. júl. 20. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

11 hetes kismama vagyok.

Külföldön élek, viszont Júniusban otthon voltam, voltam nőgyógyásznál is aki megállapította a terhességet (akkor voltam 6 hetes), vissza jöttem Angliaba, itt ujra elküldtek UH-ra, biztos ami biztos, viszont mig nem voltam itt vizsgálaton sacc per kb kiszámolták hány hetes lehetek, elküldtek ma a 12-hetes vizsgálatra ahol kiderült, hogy még csak 11 hetes vagyok (egy héttel elszámolták az otthoni dokihoz képest), mindegy is...

Két napja éreztem valami furcsa szokatlan mozgást, kevésbé van hányingerem, pedig hánytam eddig szinte minden kijött, megfordult a fejemben hogy talán Ő lehet, de gondoltam korai, mert első baba, mindenki mondta, hogy majd a 14-15. hét után fogom max. érezni,

ma az UH-n viszont ismét éreztem azt a halvány kis finom mozgolodást pont mikor a monitor is mutatta, hogy a picim lábacskája csak ugy izeg-mozog, szóval üzenem minden 'szakértő' kismamának, anyukának, akik annyira tudnak mindent tapasztalatból, hogy nincs két egyforma terhesség, és a doki is biztositott ma róla, hogy igen is előfordul a ilyesmi még az első babánál is, ha érzed, akkor a sziveddel is érzed szerintem, hogy az a mocorgás az bizony Ő :)

2017. júl. 21. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!