Sajnos a 3. hónapban derült ki, hogy a babának nem volt szívverése(már 9 hetesen megállt). Műtét után(ahol volt már méhtágítás is) kb mikor lehet újból megpróbálkozni?
Én 11 hetes terhességet vesztettem el, művi úton befejezett vetélés volt.
Nem foglalkoztam vele mit mondanak az orvosok. Ha a méhem készen áll a következő terhesség befogadására akkor készen áll. Ha nem akkor úgy sem ágyazódik be a megtermékenyült petesejt. Igaz, néhány hétig eléggé ki voltam készülve lekileg és nem nagyon volt kedvem szexelni se, de nem tartott sokáig. Júliusban volt a vetélésem és novemberben fogant meg a kisfiam. Tulajdonképpen meg volt a doki által ajánlott 3 hónap, de addig is... örömünket leltük a próbálkozásban :):):)
Én is úgy gondolom, hogy a méhnek helyre kell állni és reálisnak látom a 3 hónapot, de igazam van az előttem szólónak, ho gy a szervezet úgyis eldönti, mikor áll készen.
A dokid tudja a részleteket, hallgass rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!