Fenn áll a terhesség lehetősége (jövőhéten derül ki) és ma szúrni égni kezdett a hüvelyem? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval ebben az esetben orvoshoz kell ugye fordulni minél előbb, mert ha esetleg teherbe is estem,egy esetleges fertőzés miatt simán vége lehet.:( Hétfőn kérek időpontot, de ha terhes vagyok túl "hamar" vizsgál az nem baj? Valamint addig mit tudok tenni, mert jön a hétvége. Lactofeel használok mától. Ez jó lehet?2017. júl. 14. 23:34
1/5 anonim válasza:
Felesleges elmenni terhesség kapcsán orvoshoz ennyire koran. Nyilvan fertozessel meg minel elobb erdemes hanterhes az ember ha nem...
A laktofeel használ ha valamilyen okbol felborult a huvelyi ph-d. En a helyedben vegighasznalnam, aztán ha ezek utan is lenne irritáció elmennek es jelezném hogy lehetek terhes. A laktofeel ha jol rémlik 7 napra elég, addig mar tudod, hogy megjön vagy sem es elmész ha kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezt fogom tenni 😊
2017. júl. 14. 23:45
3/5 anonim válasza:
Amúgy ha felmerulne benned.. a laktofeelt lehet-e terhesen. Lehet. Nemrég használtam, terhes vagyok. A patikus csaj annyit mondott, hogy ha soknak találom ami egy applikatorban van ne egyszerre hasznaljam el hanem kettobe. (kozte meg tegyem hűtőbe) de en paraztam h osszevissza mocskos lesz ha ideoda teszem.. Szóval folyt mindrnhova az a sz.r es a vegen kupot kaptam mert nekem kiderült h nem is jo a laktofeel a bajomra.. de most mar ha megvetted ne add fel. :) hatha neked jo lesz. Azt olvastam hogy ha csíp amikor felnyomod akkor az inkabb gombás fertőzés lesz es arra nem használ.
4/5 A kérdező kommentje:
Az jó, mert csípett egy picit. 😞 Azért vettem ezt, mert nekem jelenleg kevés folyásom van, a gomba meg sűrű bő folyással jár. Szóval ezért gondoltam bacis fertőzésre. Gombára meg amúgy se nagyon van olyan amit lehet ilyenkor orvos nélkül. Mindegy elhasználom. Remélem nem lesz rosszabb tőle.
2017. júl. 15. 00:12
5/5 anonim válasza:
Igazából nekem se volt gombám. Bacim volt. Nem ez irtotta ki hanem egy tabletta végül. Kicsit csípett talan. (aki gombás annak sztem nagyon csíp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!