Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A menzeszem màr 5 napja kèsik . De a baràtom nem èlvezett belèm . A elővàladèktòl is lehetek terhes ? Több a folyàsom a szokàsosnàl ès krèm szerű . Mostanàban sokat idegeskedem ès sokat jàrok pisilni is lehet hogy csak felfàztam ? Milyen folyasnak kell lennie ha terhes vagyok ? A hasam pedig görcsöl ..nem àllandòan de kèt naponta mintha megakarna jönni . 24/L2017. júl. 12. 12:11
12/20 A kérdező kommentje:
Azt veszem èszre hogy csak azt làssa meg mindenki amit tàmadni tud .. nem a tàmadàsra vagyok kìvàncsi hanem a kèrdèseim vàlaszaira ha valaki nemtud normàlis vàlaszokat adni rà ne ìrjon .. köszönöm
2017. júl. 12. 12:56
13/20 anonim válasza:
Ez van, ha kiteregeted a szennyest....
14/20 anonim válasza:
Lehet, csak én nem értem, de ha valaki gyereket akar, akkor "De a baràtom nem èlvezett belèm" eléggé ellentmondásos.
15/20 anonim válasza:
Miért nem csinálsz tesztet? Előbb utóbb úgyis kiderül az igazság. Nem lenne jobb túlesni rajta? Ha nem vagy terhes akkor fertőzés is lehet, igy mindenképp orvoshoz kell majd menned.
16/20 anonim válasza:
Szóval gyereket akartok, de a barátod nem élvezett beléd? Most vagy hazudsz, vagy hülye vagy.
17/20 anonim válasza:
Szerintem a kérdező az aki akar gyereket, a barátja meg mit sem sejt :D
18/20 anonim válasza:
Női orvoshoz? :DD Ne haragudj de meg kell hogy kérjelek: ennyi ésszel ne szaporodj. Köszi
19/20 anonim válasza:
Szóval nem csinálsz tesztet? Akkor a dokinál szeretnél csalódni 2-3 hét múlva, ha más miatt késik?
20/20 anonim válasza:
Csinálj tesztet!!
De azt hogy el kellett vetetni ,azt miért kellett ,, :) ,, szmájlival írni? Ilyen vicces volt? 😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!