Székesfehérváron hogy működik az NST vizsgálat? Hol kell jelentkezi, hova kell menni a vizsgálatra? Kell időpont?
Szia! Hátul a szülészet épületébe bemész, van ott portás is az épületben ha nem vagy biztos ő eligazít, de jobb oldalt van egy kétszárnyas ajtó, azon kell bemenni. Rögtön ahogy belépsz bal kéz felől van egy sorszámhúzó, ott az NST-t kell benyomni, megkapod hogy hányadik vagy a sorban. A folyosó legvégén van, itt megvárod a sorod, a kijelzők jelzik ha mehetsz, de egyébként gyorsan megy mert 5 gép van, szóval öt kismama mehet be egyszerre. Miután végeztél a kiskönyvedet átviszik az eggyel előtte lévő rendelőbe és utána név szerint oda fognak hívni hogy az orvos megnézze a papírodat, addig várnod kell.
Ja még valami, ha adhatok egy jótanácsot: inkább vidd a reggeli vizeletet, mert ha nem akkor nst után mehetsz dobozkába pisilni, úgy végig trappolni az egészen :)
A 2. válaszoló nagyon jól leírt mindent.
Várod a sorszámodat az 5-ösbe, utána név szerint behívnak majd a 4-esbe.
A 36. héttől kell menni.
Én e héten voltam 3. alkalommal, és az utolsó 2 alkalomra már nem kellett pisit vinni! Azt mondta a nővár 2 hete, hogy hétfő óta nem kell vizelet. Ennek ellenére, láttam e héten olyat, hogy a vizsgálat után kiküldték pisilni az illetőt, és a kis kávéspohárral trappolhatott végig a tömegnyomoros folyosón. Szóval, vigyél pisit, az a biztos!!!
Időpont nem kell egyébként, akkor mész, mikor akarsz. Viszont, ha elkezdesz keddneként járni, pl, akkor szeretnek 1 hét múlva, tehát szintén keddre visszahívni. Nem tudom, ennek mennyi jelentősége van, de mérlegeld ezt is majd. :)
Könnyű szülést,
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!