Hematóma esetén meddig volt tilos a nemi élet?
Olyanoktól kerdezem,, akik jártak már hasonló cipőben.
5 hetesen egy nagy hematómát észlelt az orvosnő, néhány napos ágynyugalmat írt elő, progeszteront és no-spat, valamint mondta hogy most hanyagoljuk az együttléteket. Nem is fordult meg ilyesmi a fejünkben, aggódtunk a piciért. Aztán 5 nap múlva már érződött a gyógyszer hatása, jelentőset csökkent a hematoma mérete és fejlődött a terhesség. Mehettem dolgozni is. Újabb egy hét múlva, amikorra visszarendelt, minden rendben talált a babánál, volt már szívhang is, megfelelően növekedett. Most csak három hét múlvára rendelt vissza. A hematómát nem is említette, én kérdeztem rá és azt mondta hogy elenyésző már, a biztonság kedvéért folytassam a progi-kúrát, de már csak napi egyet, ugyanúgy hüvelybe. Nagy örömömben nem is kérdeztem rá a további eltiltottság fennállására, nem volt az prioritás. Itthon jutott eszembe, hogy rákérdezhettem volna. Semmiképpen sem szeretnék problémát, úgyhogy ha továbbra is tiltott, akkor mese nincs, semmi együttlét :) azt sem tudom igazából, hogy progi-szedés alatt (értsd hüvelybe) egyáltalán szabad-e. Akinek van tapasztalata kérem ossza meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!