Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi tehetnék? Kétségbe vagyok...

Mi tehetnék? Kétségbe vagyok esve. Mindenki érzékenyebb terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Nem csak velem van a baj, azt tudom de párom kb 3 hónapja minden nap dolgozik mindent az utolsó másodpercben közöl. Általában este 9 körül ér haza és Önként megy dolgozni minden szombaton is (saját cége van). Fel se tűnik neki mennyire magányos vagyok főleg most, hogy terhes vagyok érzékenyebb is. Ha már nem bírom és magam alatt vagyok nem érti miért. Ha elmondom mi a bajom én vagyok "olyan". Még ha éjszaka is ébredek fel sincs mellettem, hanem a számítógépet nyomkodja a nappaliban. Ti ezt hogy viselnétek ? Nem vagyok egy hisztizös fajta de nem veszi azt amit mondok neki. Pl.: legutoljára mikor mindketten itthon voltunk a skypon közöltem vele, hogy máshogy nem lehet vele komminikálni. Hazajön azt se kérdezi hogy vagyok. Ha nem mosolygok akkor fejezzem be a drámai hangulatot. Nem tudom meddig bírom és a gyerköcnek se jó.
2008. okt. 17. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak azért dolgozik többet a párod, mert több pénzt akar keresni! De mindenképp jó lenne, ha le tudnátok ülni és beszélgetni! Te is nyugodj meg előtte, sírd ki magad akár, hogy el tudd neki mondani, hogy mennyire hiányzik neked, hogy ennyire keveset van veled! talán csak ő is fél. A pasiknak sem egyszerű dolog ez, másképp dolgozzák fel az örömhírt. De egyébként mindenki érzékenyebb ilyenkor, és talán még jobban igényli, hogy szerettei körülötte legyenek! Ez el fog majd múlni! Dory
2008. okt. 17. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

nem fog tetszeni, amit most irok. sokat dolgozik,és neki a pihenés nem a te tutujgatásod, hanem a szgep. nekem a parom amiota terhes vagyok neha sokkal "bujosabb" lett, meg tok magatol beszelt a babahoz (meg is lepodtem, mert nem az a tipus)

szoktasd..pl hetente egyszer menjetek el ketten vasarolni a babanak (vasarnap, vagy hagyjon ki egy szombatot), kisertesd el magad az orvoshoz, stb. a hazafele uton meg setaljatok, ne tomegkozlekedessel menjetek. bujj oda hozza batran.

amugy persze, mind erzekenyebbek vagyunk, legtobb ferfi meg fogalma sincs mit csinaljon, azt hiszik, ha nem vesznek rola tudomast, nincs gond..

2008. okt. 17. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szerintem a párod most próbálja feldolgozni, a férfiaknak nehezebb. Az én párom nem tutujgat, de eljön velem a vizsgálatokra, megsimizi a pocimat, de igénye van arra is, hogy vele is foglalkozzam. Ha majd mozog a baba, nől a pocakod, változni fog, de legkésőbb ha meglesz a baba. A mi életünk sem a terhesség körül forog. Persze, hogy érzékenyebb vagy, vágyol rá, hogy figylejen rád, ezt próbáld vele megbeszélni. Adj egy kis időt neki, de közben ne hagyd kihűlni a kapcsolatot, menj oda hozzá, bújj hozzá, érezze, hogy szüksége van rád. Sajnos nem minden pasi vállik rögtön szuperapuvá, van aki csak akkor fogja fel, mikor kezébe adják a babát. Ne keseredj el! Próbálj vele beszélgetni az érzéseidről, de érezze, hogy ő attól még ugyanolyan fontos, mint volt. Néha olyanok a ffiak, mint a nagyra nőtt gyerekek. Sok sikert, és boldog babavárást! 34 hetes kismama.
2008. okt. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!