Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány héttel korábban legyen...

Hány héttel korábban legyen teljesen kész a babaszoba a pici fogadására?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak tőled függ.Én már 36 hetesen hordtam magammal a kórházi csomagot és telejsen kész volt a babaszoba is.
2008. okt. 17. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 36 hetes vagyok, és a jövő héten fogjuk összerakni a babasarkat. Ágyneművel, mindennelk együtt. Az sem jó ha sokkal korábban van elkészítve, mert akkor csak ott porosodik.
2008. okt. 17. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minél hamarabb, én a 34 héten voltam dokinál akkor minden rendben volt, és a 35 hét végén megszültem, sajnos semmi nem volt előkészitve.

A férjemnek kellett mindent előkésziteni.

2008. okt. 17. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is 36 hetes vagyok, és meg van mindenünk, a babaágy már össze van rakva, csak még üres. Már lassan készre kellene csinálni, de úgy vagyok vele, hogy apa is össze tudja rakni(cuccokat) bele, ha én megyek a kórházba! De még 1 hét, és talán belepakolok, az már csak pár perc! A szoba már 1 hónapja kész van, mert festetni kellett!

2008. okt. 17. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Biztos korainak találja mindenki, de én most kezdtem el 26.hetesen a szobát festegetni(falra képeket stb.)meg összerakni az ágyat stb. Úgy vagyok vele, hogy ez boldoggá tesz, még közelebbnek érzem a babát és szívesen töltöm vele az időm, akkor miért ne. Sajnos veszélyeztetett vagyok az elejétől, szóval az is bennem van, hogy mi van ha holnaptól feküdnöm kell??Különben anyagilag is jobb lépésenként beszerezni mindent. Minek ide magyarázat: Akkor csináld amikor boldoggá tesz és jól érzed magad.A terhességnek sok nehéz oldala van, ez legalább tényleg élvezhető:-))

Boldog babavárást Neked!

2008. okt. 17. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!