7hetes és 4 naposan még mindig nem látnak petezsákon kívül semmit. A petezsák is kicsi de szabályos. Van még esélyem? Ha igen meddig?
Figyelt kérdés
Ráadásul a petezsák is kicsi. A doki nem mondta hogy gond lenne hanem visszahívott 1 hét múlva uh-ra. Lehet az átlagnál később fog megmutatkozni a baba ha én is alacsony és sovány vagyok? Ráadásul én 8 hónapra születtem.2008. okt. 17. 15:18
1/10 anonim válasza:
Következő héten ki fog derülni,ugyanis legkésőbb 8.hétig legalább szívhangnak kell lennie.Lehet nem vagy még annyi hetes mint amennyinek gondolod,ne gondolj mindjárt a legrosszabbra.Ha nincs vérzés,görcs,az jó.
3/10 anonim válasza:
Szia,
Sajnos nekem is hasonló a problámám.
Nekem sem látszik csak a petezsák :-(
Jövő héten megyek egy jobb uh-ra , hátha ott többet látnak...
Szorítok neked!!
4/10 A kérdező kommentje:
A petezsák csak 6 mm. Néztem hogy másnak ilyenkor már több mint 10mm is lehet. Nagy a baj?
2008. okt. 18. 08:12
5/10 A kérdező kommentje:
A harmadik válaszolónak köszönöm és szorítok én is neked. Ha van hír írj.
2008. okt. 18. 08:13
6/10 anonim válasza:
Én is köszönöm!
ÉN 22.-én megyeh uh-ra.
Nekem most szerdán 16 mm volt a petezsák, előtte két héttel pedig 10 mm.
7/10 A kérdező kommentje:
Én is 22-én megyek újra uh-ra. :) Sok sikert neked!
2008. okt. 19. 19:18
8/10 anonim válasza:
Szia,
Sajnos nekem nincs szerencsém. Üres a petezsák, ezért missed ab. műtét.
Remélem nálad minden ok!!!
9/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Sajnos nekem sem volt szerencsém. Hétfőn fekszem be a klinikára hogy befejezzék a terhességet. :(
Sajnálom, hogy neked sem jött össze. Együtt érzek. Azért kitartás.
2008. okt. 23. 16:27
10/10 anonim válasza:
Én is hétfőn megyek dokihoz és akkor tudom meg hogy mikor lesz a terhesség befejezés...
Fel a fejjel!!
Sok szerencsét a jövőben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!