Kistesó érkezésének bejelentésére ötletek a nagyobb gyerek közreműködésével?
Egyik ismerősöm nem rég jelentette be egy fényképpel amin a "nagylánya" egy krétával telerajzolt területen guggol, ahol oda van írva, hogy Nagytesó leszek!
Szerintem vidám, színes és aranyos is.
Nálunk a páromnak a kislányunk mondta el, mert mikor kiderült 1 hétig nem volt itthon a párom. A kislányom meg annyit közölt vele spontán,hogy "apa, remélem lány lesz". Erre a párom megszólalni sem tudott, nem értette így a lányunk rám nézett, és mondta, hogy " anya, nem meséled el neki is, hogy ki van a hasadban?" hát a párom csak nézett, szerintem azt hitte vicc, a lányunk 5éves volt. :D
Aztán a párom a haverjaitól kapott pólót meg mi is kaptunk a lányommal. De ezt már csak akkor hordtuk mikor nagy volt a hasam: a páromén és az enyémen ez volt: újabb 2 év alvásról önként lemondók, a lányomén pedig: a szüleim azt mondják, most már én leszek a "nagy"(tesó)
Mi ezt sokszor nem vettük fel, de mindenki nevetett aki látott így minekt :)
Kisfiam mondta el az apukájának mikor hazajött 3 hét után külföldről
" Apa nagytesó vagyok most már veszel nekem motort?" 5 éves volt. Férjem elsápadt és elsírta magát :)
Mikor jött a baba jött a mini crossmotor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!