S. O. S. kb 5. hét végén járhatok és ma reggel leesett a hőm 36,6 ra.37 volt egesz héten. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Orvoshoz holnap utánra van időpontom de addig megőrülök. Ti mit gondoltok? :(2017. júl. 5. 11:20
1/18 anonim válasza:
Azt, hogy pozitív teszt után ostobaság volt tovább mérni. Mire mentél vele? Hogy most jól esz az ideg két napig. Amíg nincs vérzés és görcs, nincs miért aggódni.
2/18 A kérdező kommentje:
Mértem tovább ne boruljon fel a grafikonom
amig az orvos nem erősíti meg h jó helyen e van :( igazad van, most aggodhatok
2017. júl. 5. 11:26
3/18 anonim válasza:
Ez az, hogy az agyadra ment a gyerek utáni vágy
4/18 anonim válasza:
Felesleges para. Relax és élvezd a terhességet
5/18 A kérdező kommentje:
Nem értem miert olyan nagy baj h tovabb hőmérőzök.. Nem ilyen válaszokra számítottam, de köszi
2017. júl. 5. 11:29
6/18 A kérdező kommentje:
11:28-as, megfogadom köszi
2017. júl. 5. 11:30
7/18 anonim válasza:
Rohadtul mindegy milyen a ho , ha van pozitiv teszt.
8/18 anonim válasza:
Azért mert semmivel nem vagy tőle okosabb arra nézve, hogy rendben van-e a terhesség, lesz-e baj esetleg később, NINCS információértéke, ellenben stresszforrás, ami nem hiányzik egyáltalán. Pont ugyan az, mint a sorozatban tesztelés, hogy erősödik, halványodik, jaj miért nem olyan erős még, mint a kontrollcsík, jajmilesz. Azzal teszed a legjobbat, ha lazítasz.
9/18 anonim válasza:
Miért milyen választ vártál?
( úristen leesett a hőd! Szaladj orvoshoz!) ???? Vagy mi?
Semmi jelentősége nincs!
Ha már pozitív a teszt akkor terhes vagy! Igaza van a többi válaszolónak!
Ha nem vérzel nem görcsölsz, nincs baj!
Ja és nem sértésnek szántam!
Boldog babavárást. 😊
10/18 A kérdező kommentje:
Jo jo csak áprilisban volt már egy halvány tesztem az a terhesség fel is szívódott aztan ugyanígy vérzés elott leesett a hő
Most erős teszt volt, nem ma hanem 2nappal ezelőtt
2017. júl. 5. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!